2020-06-06 11:27

Europarlamentarul Cristian Ghinea a fost ales VICEPREȘEDINTE al Comisiei pentru Dezvoltare Regională din PE

 |  13:21
Europarlamentarul Cristian Ghinea a fost ales VICEPREȘEDINTE al Comisiei pentru Dezvoltare Regională din PE

Europarlamentarul Cristian Ghinea a fost ales, marţi, vicepreşedinte al Comisiei pentru Dezvoltare Regională (REGI) din Parlamentul European.

„Fondurile europene reprezintă şansa reală de a dezvolta România. Ne batem aici pentru fonduri europene mai multe, mai bine folosite. Să urmărim mai atent impactul real, până în ultimul cătun, nu doar să plimbăm hârtii prin birocraţie. Voi lucra în comisia REGI la cele mai importante regulamente ale fondurilor europene pentru următorii 7 ani. Apoi trebuie să pregătim în România o guvernare capabilă să modernizeze, să europenizeze România”, a declarat Cristian Ghinea, potrivit unui comunicat de presă al PLUS remis Mediafax.

Fost ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Cioloş, Cristian Ghinea a explicat încă din campania electorală că îşi doreşte o poziţie importantă în această comisie, în condiţiile din care poate ajuta la negocierile din viitorul exerciţiu bugetar al UE astfel încât România să beneficieze de mai mulţi bani nerambursabili pentru dezvoltare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine