2019-10-16 02:58

EXPLOZIE cu mașină capcană lângă Ambasada Rusiei în Damasc

 |  22:13
EXPLOZIE cu mașină capcană lângă Ambasada Rusiei în Damasc

O bombă a explodat joi în cartierul nord-estic al capitalei Siriei, Damasc, informează presa de stat, preluată de AFP şi News.ro. Este a treia astfel de explozie în mai puţin de o săptămână.

Agenţia de stat SANA a informat că „un atentat terorist cu bombă a avut loc în zona Adawi, un dispozitiv exploziv fiind plantat într-o maşină, cauzând pagube materiale dar fără victime".

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a notat că explozia a avut loc în apropierea ambasadei Rusiei, un aliat cheie al guvernului sirian.

Observatorul a informat că patru persoane au suferit răni uşoare.

 

Explozia vine după alt astfel de eveniment duminică, despre care Observatorul a informat că a dus la „moartea câtorva persoane şi rănirea altora". Presa de stat a informat că nu au existat victime.

Marţi, o maşină-capcană a explodat şi a ucis o persoană în oraşul controlat de guvern Latakia.

Războiul civil din Siria a dus la moartea a 360.000 de persoane şi a provocat emigrarea a mai multor milioane de când a început în 2011 prin represiunea protestelor anti-guvern.

Forţele preşedintelui Bashar al-Assad, fiind susţinute militar de Rusia, au recăpătat controlul asupra celei mai mari părţi a ţării de la rebeli şi jihadişti iar acum controlează două treimi din Siria.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray