2019-09-16 11:29

UPDATE: EXPLOZIE la o brutărie din Paris. Sunt 4 MORȚI și 20 de RĂNIȚI

 |  12:51
UPDATE: EXPLOZIE la o brutărie din Paris. Sunt 4 MORȚI și 20 de RĂNIȚI

O puternică explozie a avut loc în Paris, în arondismentul 9, la o brutărie. 4 oameni au murit în urma în urma exploziei de sâmbătă dimineaţă, doi dintre ei sunt pompieri. Deflagraţia a fost atât de puternică încât parterul clădirii a fost pur şi simplu spulberat.

UPDATE - Patru persoane, între care doi pompieri, şi-au pierdut viaţa în urma exploziei de sâmbătă dimineața, de la Paris.

Numeroase case din apropierea brutăriei au rămas fără ferestre. Poliţia le recomandă oamenilor să evite zona. Brutăria era închisă în momemtul producerii exploziei.

Alte cel puțin 20 de persoane ar fi fost rănite în urma deflagrației, potrivit presei.

În urma exploziei s-a declanşat un incendiu, iar opt maşini au fost incendiate.

Potrivit prefecturii poliţiei, un incendiu a izbucnit într-un magazin urmat de o puternică explozie. Pentru moment este luată în calcul pista unei scurgeri de gaz pentru a explica incidentul. Între persoanele rănite se află şi un pompier.

În urma exploziei s-a declanşat şi un incendiu, iar opt maşini s-au făcut scrum. Autorităţile de la Paris sunt în alertă maximă, deoarece sâmbătă urmează să aibă loc un nou protest al ''vestelor galbene''. Aproximativ 5.000 de poliţişti au fost desfăşuraţi în oraş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray