2020-08-05 01:28

UPDATE. Explozii la aeroportul Zaventem din Bruxelles şi la metrou. 28 de morţi şi zeci de răniţi

 |  09:51
UPDATE. Explozii la aeroportul Zaventem din Bruxelles şi la metrou. 28 de morţi şi zeci de răniţi

UPDATE, ora 13.32 Bilanțul provizoriu al exploziilor produse marți la aeroportul internaţional Zaventem şi la metroul din Bruxelles a ajuns la 28 de morți și zeci de răniți.

UPDATE, ora 10.09 Un număr de 11 persoane au murit și 25 au fost rănite, în urma celor două explozii care s-au produs, marţi dimineaţa, la aeroportul internațional Zaventem din Bruxelles, potrivit cotidianului belgian La Derniere Heure, citat de Agerpres.

..................

Un reprezentant al poliției federale belgiene, citat de agenția Belga, a precizat că bilanțul exploziilor este de un mort.

Exploziile s-au produs în jurul orei locale 08:00 (07:00 GMT). 

...................

Două explozii s-au produs, marți dimineață, la aeroportul internațional Zaventem din Bruxelles, care a fost închis. În urma deflagraţiilor, mai multe persoane au fost rănite, transmite presa belgiană, citată de Agerpres.

Până în prezent, cauza deflagrațiilor nu este clară. Postul de televiziune britanic Sky News a anunțat că exploziile au avut loc în terminalul de plecări, lângă biroul companiei American Airlines.

Presa belgiană a relatat că legăturile feroviare cu aeroportul Zaventem au fost suspendate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-22

In legatura cu acest articol...

Trei EXPLOZII, produse la metroul din Bruxelles

MAE verifică dacă printre victimele exploziilor de la Bruxelles se află şi români
Parerea ta...

ANONIM
22 Mar 2016

Sa vezi cind vor veni 80 milioane Turcaleti si rudele lor in civilizatia degradata , inbuibata , homo si nefumatori . Toate imperiile au cazut , inclusiv a lui Angelica , care ia adus fara acte . Acum au de lucru .
PTR . JOHANNIS !
22 Mar 2016

Mai aducem africani si musulmani azilanti in Europa ? Mai vrea cineva terorism si instabilitate ? Mai vrea cineva cote obligatorii , impuse pentru delicventii astia ? Ce sa faca astia cu miile in lagar? Crime , violuri , nu muncesc , nu stiu nicio limba straina , nu au calificari , sunt analfabeti si radicalizati . Cu jegurile cu care s-a umplut Europa e cazul ca sa punem eventual mana de la mana si sa-i expediem exact de unde au venit , lor le place sub bombe si sub teroare , e distractia lor . Astia nu au ce cauta in civilizatie, decat in Alaska sau in Siberia .
DONALD
22 Mar 2016

Europa are nevoie de un Donald Trump ! Merkel a distrus intreaga idntitate europeana . Aceasta invazie a dat nastere acestor fenomene scapate de sub control . Pana la venirea azilantilor nu s-a intamplat asa ceva . Ei formeaza aceste colaborari in atentate cu musulmanii localnici , cu cei care au aderat la fundamentalismul lor . Ar trebui urgent deportati in orice insula parasita sau in teritorii ca alska si groenlanda . Acolo nu e razboi , e frig crunt .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz