2020-07-11 18:25

Fără precedent: REGINA se retrage din viaţa publică

 |  15:24
Fără precedent: REGINA se retrage din viaţa publică

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se retrage, cel putin temporar, din viaţa publică. Ea va rămâne la reşedinţa de la Castelul Windsor alături de Prinţul Philip. Decizia a venit ca urmare a impactului epidemiei de coronavirus. Dar de ce nu a făcut acest lucru de la începutul pandemiei în UK, ci de abia acum, nimeni nu poate spune cu exactitate, momentan…

Palatul Buckingham va fi închis publicului pentru prima oară în ultimii 27 de ani. Angajamentele publice ale reginei prevăzute pentru această vară și începutul toamnei au fost deja anulate. Acestea includeau sărbătoarea Trooping the Colour și ceremonia Ordinului Jaretierei și mai multe garden party-uri, evenimentele preferate ale suveranei.

Absența cea mai lungă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, aflată pe tronul Regatului Unit de 68 de ani, va rămâne la reşedinţa de la Castelul Windsor pe termen nedeterminat. Absenţa ei din viaţa publică va fi cea mai lungă de pe parcursul domniei de aproape 7 decenii, potrivit Sunday Times.  

Suverana în vârstă de 94 de ani s-a izolat alături de Prinţul Philip (99 de ani) la castelul Windsor, reşedinţă a familiei regale, şi va rămâne acolo o perioadă, până la trecerea riscului iscat de pandemia de coronvirus. Presa britanică notează că, inclusiv o vizită de stat în Africa de Sud ar putea fi anulată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz