2019-11-19 02:57

FBI anchetează cu privire la o tentativă de calomniere a procurorului special Robert Mueller

 |  10:00
FBI anchetează cu privire la o tentativă de calomniere a procurorului special Robert Mueller

Poliţia federală americană (FBI) a deschis o anchetă vizând să stabilească dacă persoane au încercat să-l discrediteze pe procurorul special Robert Mueller plătind femei pentru a-l acuza de agresiuni sexuale, au anunţat serviciile magistratului însărcinat cu delicata anchetă rusă, relatează AFP.

”Atunci când am aflat, săptămâna trecută, că unor femei li s-au oferit bani pentru a formula false acuzaţii contra procurorului special, am cerut imediat FBI să ancheteze”, a declarat marţi pentru AFP un purtător de cuvânt al procurorului Mueller, Peter Carr.

Ziarul The Hill a scris că a fost contactat, la fel ca alte publicaţii americane, de o femeie care a spus că a lucrat, în anii '70, cu Robert Mueller.

Într-un e-mail, ea le-a spus că un bărbat i-a oferit suma de 20.000 de dolari pentru a-l acuza pe procuror de hărţuire şi de agresiune sexuală.

Acest bărbat s-a prezentat ca fiind un colaborator al unui lobbyst şi prezentator radio de extremă dreapta, Jack Burkman, a mai scris această femeie, fără să-şi dezvăluie identitatea.

Jack Burkman a dat asigurări, la 20 octombrie, pe pagina sa de Facebook că deţine informaţii explozive despre procurorul Mueller.

Acuzându-l de alcoolism, Burkman a dat asigurări că dispune de şapte mărturii ale unor femei care au fost agresate de Mueller în ultimii 40 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray