2020-07-07 16:58

Fiul de 14 ani al unui magnat rus şi-a UCIS prietenul. MOTIVUL este HALUCINANT!

 |  15:27
Fiul de 14 ani al unui magnat rus şi-a UCIS prietenul. MOTIVUL este HALUCINANT!

Fiul unui magnat rus, în vârstă de 14 ani, şi-a înjunghiat mortal prietenul, cu 27 de lovituri de cuţit, după ce s-au jucat împreună un joc video.

Potrivit Daily Mail, Vasya Turda, supranumit Ucraina, în vârstă de 14 ani a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de detenţie pentru crima sa. El şi-a ucis cu sălbăticie prietenului "după ce a pierdut un joc pe calculator".

Totul s-a petrecut în conacul părinţilor milionari unde adolescentul l-a invitat pe Vasya Pop, în vârstă de 15 ani, pentru a se juca împreună pe noua sa consolă, citeaza Mediafax.

Câteva ore mai târziu, bunica adolescentului criminal l-a găsit pe Vasya Pop mort, iar casa plină de sânge. Băiatul avea gâtul tăiat şi 27 de plăgi înjunghiate, după cum arată raportul criminaliştilor, prezentat în instanţă. 

"Mi-a înjunghiat fiul cu un cuţit. Avea 27 de răni, fiind aproape decapitat", a declarat Mikhail Pop, tatăl victimei, care l-a numit pe atacator "maniac".

Potrivit investigatorilor, "conflictul" între adolescenţi ar fi izbucnit după un joc pe calculator, rezultatele jocului fiind motivul care ar fi provocat atatcul furibund. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Mai 2019

treaba asta este extraordinar de reala...si anume jocurile video creeaza o dependenta similara cu cea de la droguri.Dar pentru asta sunt responsabile serviciile secrete care stiu bine chestia asta si se folosesc de aceste tehnologii diabolice.Exact asa a patit un prieten de-al meu care a avut doi copii care jucau "NEED FOR SPEED" si in final erau sa moara intr-o noapte dupa ce au furat masinile parintilor si s-au tamponat bot in bot cu ele exact ca in jocurile video...si vorbim aici de copii de 12-14 ani care nu aveau ce sa caute la volan.Tehnologia care provoaca dependenta este britanico-japoneza si a fost dezvoltata de TAVISTOCK INSTITUTE impreuna cu firme cum este SONY sau /si altele tot japoneze Si firmele astea gigantice fac experimente pe copii ca pe soarecii din laboratoare....O consola de jocuri video sau un PC performant are extrem de multe facilitati ascunse care sunt folosite la manipulare psihologica//programul se numeste MK adica Manchiurian Kandidate....si se foloseste inclusiv pe soldatii din armata USA care cand devin incomozi sunt manipulati sa se sinucida sau sa faca diverse crime la comanda.Este extrem de greu sa scapi de asemenea tehnologii pentru ca sunt tinute la secret
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz