2019-10-18 22:31

Fostul președinte al Coreei de Sud, CONDAMNAT la 24 de ani de ÎNCHISOARE. Pentru ce fapte a fost găsită VINOVATĂ

 |  10:51
Fostul președinte al Coreei de Sud, CONDAMNAT la 24 de ani de ÎNCHISOARE. Pentru ce fapte a fost găsită VINOVATĂ

Fosta şefă a statului sud-coreean, Park Guen-hye, a fost condamnată vineri de un tribunal din Seul la 24 de ani de închisoare pentru rolul ei în scandalul de corupţie care a dus la destituirea sa în ianuarie 2017, transmit agenţiile de presă internaţionale, preluate de Agerpres.

Park, prima femeie aleasă preşedinte în Coreea de Sud şi care a fost destituită şi arestată în martie 2017, a fost găsită vinovată în 16 capete de acuzare, printre care corupţie, abuz de putere, mită şi dezvăluirea de secrete de stat. Park a fost amendată şi cu 18 miliarde de woni. Procurorii căutau să obţină o condamnare de 30 de ani de închisoare pentru Park şi ca aceasta să plătească o amendă de 118,5 miliarde de woni (112 milioane de dolari). Mai devreme în cursul zilei de vineri, tribunalul decisese că Park Geun-hye se face vinovată de luare de mită, abuz de putere şi coerciţie, într-un scandal care a scos la iveală o întreagă reţea de corupţie între liderii politici şi conglomeratele de afaceri din această ţară. Tribunalul a decis că Park, în vârstă de 66 de ani, a complotat cu vechea sa prietenă, Choi Soon-sil, pentru a primi zeci de miliarde de woni din partea unor companii importante precum Samsung şi Lotte, pentru a ajuta familia lui Choi şi a finanţa fundaţii nonprofit deţinute de aceasta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-06Parerea ta...

LA ALTII SE POATE
06 Apr 2018

Aici tot ""statul paralel '' a fost vinovat mafiotilor din psd-alde -udmr ? Acestea sunt pedepse adevarate pentru coruptie, abuz de putere. In Romania mafia psd doreste sa faca puscarie acasa , in viloaie nesimtite cu tot confortul, si inventeaza sintagme gen '' statul paralel. Toti parlamentarii si guvernantii de dupa '89 PUSCARIE PE VIATA SI CONFISCAREA AVERILOR ILICITE.
JUSTITIE
06 Apr 2018

judecatorii sunt slugile mafiei.trebuie o actiune ""maini curate"""in justitia romana.exista judecatori presuri ale infractorilor.ccr este wc mafiei.se p pe ei hotii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray