2020-06-02 15:39

Fostul șef al FBI, despre TRUMP: „Minte despre toate lucrurile, mici sau mari...”. De ce îl asemănă pe liderul de la Casa Albă cu un „cap al Mafiei”

 |  10:22
 Fostul șef al FBI, despre TRUMP: „Minte despre toate lucrurile, mici sau mari...”. De ce îl asemănă pe liderul de la Casa Albă cu un „cap al Mafiei”

Fostul şef al FBI, James Comey, îl denunţă pe preşedintele american Donald Trump ca fiind „imun la adevăr” şi îl aseamănă cu un „cap al mafiei” în noua sa carte, „A Higher Loyalty”, care va fi apărea marţea viitoare, scrie The Guardian, preluat de News.ro.

Comey povesteşte cum, atunci când s-a dus să îl informeze pe preşedinte privind dosarul pe care spionul britanic Christopher Weele l-a redactat despre legăturile sale cu Rusia, Trump a ales să discute despre strategia de gestionare a situaţiei cu toţi agenţii FBI de faţă pentru a încerca să îi coopteze de partea sa.

În cadrul unei alte întâlniri de la Casa Albă, Comey susţine că Trump „nu se opreşte niciodată din vorbit” şi astfel obţine un acord tacit de la toţi cei prezenţi.

„Întâlnirea m-a marcat ... Mi-am adus aminte de momente anterioare din cariera mea ca procuror când am avut de-a face cu capi ai mafiei. Acordul tacit. Şeful având control complet. Jurămintele de loialitate. Mentalitatea de noi versus ei. Minţitul despre toate lucrurile, mici sau mari, pentru a susţine un fel de cod al loialităţii care pune organizaţia peste moralitate şi adevăr”, susţine Comey în cartea sa.

La sfârşitul cărţii, Comey scrie că „ţara noastră plăteşte un preţ mare” pentru alegerile din 2016. „Acest preşedinte nu are etică şi este imun la adevăr şi la valorile instituţionale. Mandatul său este condus de ego şi de loialitatea personală”, precizează Comey.

Cartea apare la 11 luni după ce Comey a fost concediat de Trump despre care se spune că ar fi încercat să îl convingă pe fostul şef al FBI să oprească o anchetă asupra fostului consilier pe securitate naţională, Michael Flynn.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-13Parerea ta...

BOOYAKA
13 Apr 2018

Vorbeste invidia si razbunarea in James Comey!Era si a ramas o sluga a Clintonilor...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Apr 2018

Trump este de departe cu mult mai bun decat mafia Clinton,iar fostul sef al FBI impreuna cu anchetatorul special Mueller sunt cei care au "anchetat" si atentatele de la 11septembrie si pe Clinton fara niciun fel de rezultate...deci practic au subordonat FBI catre o mafie patronata de fundatia Clinton Pentru Romania faptul ca Trump e presedinte e ceva bun,sa speram ca o sa se faca curatenie si in mlastina din Bucuresti asa cum face Trump curatenie in mlastina de la Washington
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine