2019-12-15 17:10

Fostul şef de campanie al lui Trump a pledat VINOVAT. A conspirat împotriva SUA

 |  09:51
Fostul şef de campanie al lui Trump a pledat VINOVAT. A conspirat împotriva SUA

Fostul şef de campanie al preşedintelui american Donald Trump, Paul Manafort, a pledat vinovat, vineri, în faţa unui judecător, recunoscând că a conspirat împotriva SUA şi a obstrucţionat justiţia, şi a acceptat să coopereze cu procurorul special Robert Mueller în ancheta privind amestecul Rusiei în alegerile americane prezidenţiale din 2016, relatează presa internaţională.

Potrivit Le Nouvel Observateur, faptul că îşi recunoaşte vina în cele două capete de acuzare îi permite lui Manafost să evite un noul proces lung şi costisitor.

Manafort a fost găsit vinovat în august de fraudă bancară şi evaziune fiscală.

Robert Mueller anchetează din mai 2017 o eventuală ingerinţă a Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016 şi o posibilă înţelegere între staful lui Trump şi Moscova. Donald Trump, care califică ancheta drept “vânătoare de vrăjitoare”, neagă orice înţelegere cu Moscova, iar Rusia respinge acuzaţiile de ingerinţă în alegerile prezidenţiale americane din 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-15Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Sep 2018

au publicat complet totul despre Manafort//s-a implicat in afaceri cu persoane din Ucraina la fel ca John Biden si fiul acestuia...oligarhii din Ucraina tot timpul au facut asa,au santajat oficiali din USA cu tot felul de contracte dubioase Doar ca Trump nu are legatura cu chestiile astea...ceea ce a recunoscut MAnafort se refera la bani nedeclarati din afaceri ucrainiene care nu au legatura cu campania electorala
HUPLAV
15 Sep 2018

Sobolanii sunt prezenti oriunde, chiar si in America ...
ANONIM
15 Sep 2018

La fal cacialmaua lui Basescu ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray