2020-07-03 17:23

Franţa – greva controlorilor aerieni. Traficul aerian, afectat pe întreg teritoriul ţării

 |  13:05
Franţa – greva controlorilor aerieni. Traficul aerian, afectat pe întreg teritoriul ţării

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o alertă de călătorie în care informează cetățenii români care călătoresc în Republica Franceză că Direcția Generală a Aviației Civile franceze a cerut companiilor aeriene să anuleze preventiv 20% dintre zborurile de marți, pe fondul unui apel la grevă lansat de sindicatele majoritare ale controlorilor aerieni. În aceste condiţii, traficul aerian ar putea fi afectat pe întreg teritoriul Franței.

„Persoanele care au programate călătorii în această perioadă sunt sfătuite să verifice orarul de zbor cu reprezentanții companiei aeriene. Greva controlorilor aerieni se înscrie într-o mişcare socială mai amplă care va avea loc în Franţa la 26 ianuarie 2016 şi care include mobilizări ale taximetriştilor şi profesorilor”, precizează MAE.

Ministerul de Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situaţii speciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-26

In legatura cu acest articol...

Alertă de călătorie în Grecia: Proteste ale agricultorilor
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz