2019-08-20 04:04

Franța și Germania, ÎNGRIJORATE după ce Trump a închis granițele SUA pentru refugiați

 |  18:46
Franța și Germania, ÎNGRIJORATE după ce Trump a închis granițele SUA pentru refugiați

Ministrul de externe francez, Jean-Marc Ayrault a declarat, la sfârșitul unei întrevederi cu omologul său german, Sigmar Gabriel, la Paris ca deciziile președintelui american Donald Trump, în special restricțiile de intrare a refugiaților în SUA, „îngrijorează” Franța și Germania.

„Această decizie nu poate decât să ne îngrijoreze”, a declarat Ayrault, subliniind că „primirea refugiaților care fug de război și opresiune face parte din îndatoririle noastre. Trebuie să ne organizăm pentru a ne asigura că acest lucru se întâmplă în mod echitabil, corect, solidar”, a mai spus el, amintind că Europa se află în prima linie în fața afluxului de refugiați sirieni, scrie Agerpres.

„Însă sunt multe alte subiecte care ne îngrijorează”, a adăugat el. „Acesta este motivul pentru care am discutat mult, eu și Sigmar, în legătură cu ceea ce putem face”, a spus Ayrault.

„În vom contacta pe colegul nostru (american) Rex Tillerson atunci când va fi desemnat pentru a discuta punct cu punct și pentru a avea o relație clară”, a mai spus Ayrault, adăugând că îl va invita pe viitorul său omolog american la Paris.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-28Parerea ta...

NIșTE CRETINI!
28 Ian 2017

Vor să islamizeze Europa, să devină metisă, c-așa au hotărât perciunații din vârful piramidei! Pe de altă parte, America, să facă bine să-și retragă trupele de mercenari din țările ocupate sau zgândărite abuziv, din pricina petrolului sau a opiumului (Iran, Irak, Afganistan....) și să le refacă orașele distruse, din temelii, că iei le-au distrus! Pe de altă parte, primele țări care-ar trebui să le acorde azil, ar fi frații lor, corect? De ce trebuie să-i trambalezi până în Europa? E CEVA FOARTE PUTRED...NU NUMAI ÎN DANEMARCA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray