2019-12-14 07:56

Furtună de zăpadă istorică în New York. Avertisment primar: Pregătiţi-vă pentru ce e mai rău!

 |  08:37
Furtună de zăpadă istorică în New York. Avertisment primar: Pregătiţi-vă pentru ce e mai rău!

Primarul oraşului New York, Bill de Blasio, a avertizat, duminică, asupra producerii unei furtuni de zăpadă care ar putea fi "una dintre cele mai importante din istoria acestui oraş", relatează AFP, citat de Mediafax. „Pregătiţi-vă pentru ceva mai rău decât ce am văzut până în prezent”, a subliniat primarul.

Serviciul naţional de meteorologie a anunţat că această furtună de zăpadă va fi însoţită de rafale violente de vânt şi va aduce ninsori abundente în nord-estul Statelor Unite luni şi marţi. Astfel, servicul a emis un avertisment de viscol pentru New York şi Boston, până la frontiera canadiană.

În urma acestui episod de ninsori puternice s-ar putea forma un strat de 60-90 de centimetri de zăpadă la New York, potrivit primarului Bill de Blasio.

Este vorba "foarte probabil de una dintre furtunile de zăpadă cele mai importante din istoria acestui oraş", a completat primarul.

De asemenea, el i-a avertizat pe newyorkezii să se pregătească pentru ce e mai rău.

"Pregătiţi-vă pentru ceva mai rău decât ce am văzut până în prezent. Să nu subestimăm această furtună. Newyorkezii nu trebuie să plece la drum mâine", a afirmat primarul din New York.

Numeroase supermarketuri din oraş au fost luate, duminică seara, cu asalt de locuitorii îngrijoraţi. Peste 50 de milioane de persoane din nord-est ar putea fi afectate de această furtună de zăpadă, care riscă să paralizeze transporturile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray