2020-04-08 13:03

Gata, nu mai au voie: Prințul Harry și Meghan s-au CHINUIT degeaba

 |  23:01
Gata, nu mai au voie: Prințul Harry și Meghan s-au CHINUIT degeaba

Harry și Meghan au cheltuit zeci de mii de lire sterline pentru site-ul lor Sussex Royal și pentru contul lor de Instagram. Ba chiar au făcut demersuri importante pentru a pune bazele unei noi organizații caritabile. Totul se pare că a fost în zadar…

Regina Marii Britanii le interzice Prințului Harry și soției sale să mai folosească brandul "Sussex Royal". Cei doi trebuie să renunțe la eticheta "Sussex Royal" după ce au decis să se retragă din familia regală, potrivit dailymirror.co.uk. Regina și oficialii seniori au ajuns la un acord și au decis că nu mai poate fi acceptat ca cei doi să păstreze termenul "regal" în modul lor de promovare. Harry și Meghan au cheltuit zeci de mii de lire sterline pentru site-ul lor intitulat chiar așa - Sussex Royal.

De asemenea, ei au căutat să-și înregistreze Sussex Royal ca marcă globală pentru o serie de activități, inclusiv îmbărăcminte, papetărie, cărți și materiale educaționale.

El și Meghan nu fug

În plus, ei au făcut primii pași pentru a pune bazele unei noi organizații caritabile: Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex. Acum trebuie să își schimbe brandul. Prințul Harry, al șaselea în ordinea succesiunii la tron, și soția sa Meghan au anunțat la 8 ianuarie că renunță la obligațiile lor protocolare în cadrul familiei regale. Cei doi au renunțat la alocația regală și trebuie să returneze unele cheltuieli publice de care au beneficiat, în special 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de dolari), bani cu care a fost renovată reședința lor din Regatul Unit. Prințul Harry a spus că retragerea reprezintă „un act de credință”, subliniind că „nu exista o altă opțiune”. Harry a subliniat că el și Meghan „nu fug”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine