2019-12-08 14:41

Generalul al-FAGHAM, garda de corp personală a regelui SALMAN al Arabiei Saudite, UCIS într-un schimb de focuri

 |  10:11
Generalul al-FAGHAM, garda de corp personală a regelui SALMAN al Arabiei Saudite, UCIS într-un schimb de focuri

Garda de corp personală a regelui Salman al Arabiei Saudite, generalul Abdel Aziz al-Fagham, a murit într-un schimb de focuri în urma unei „dispute personale”, transmit AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

„Generalul Abdel Aziz al-Fagham, garda de corp a regelui Salman, a murit”, a anunţat cotidianul Saudi Gazette, duminică.

Televiziunea de stat Al-Ekhbariya a relatat că generalul şi-a pierdut viaţa „într-un schimb de focuri la Jeddah (vest) în timpul unei dispute personale”. Jeddah, oraş-port la Marea Roşie, este locul unde se mută guvernul pentru lunile de vară.

Conform presei locale, al-Fagham fusese şi garda de corp personală a fostului suveran Abdullah.

„Odihneşte-te în pace, eroule”, a scris pe Twitter consilierul Curţii regale, Turki al-Sheikh. Moartea generalului a provocat numeroase reacţii pe reţelele sociale, mulţi saudiţi regretând dispariţia acestui „înger păzitor” al suveranului lor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce nu importăm și terapie de șoc din Arabia Saudită De câțiva ani buni, nu a fost săptămână la noi în care să nu explodeze câte un scandal de corupție sau legat de problemele din justiție, în special despre protocoalele secrete și legalitatea completelor de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție
07 Feb 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray