2019-12-14 15:08

Germania: Guvernul de la Berlin se opune unor noi sancțiuni impuse Rusiei

 |  16:59
Germania: Guvernul de la Berlin se opune unor noi sancțiuni impuse Rusiei

Diplomația germană nu privește cu ochi buni întărirea sancțiunilor occidentale contra Guvernului de la Moscova. Germania consideră că prăbușirea economiei rusești ar putea amenința securitatea continentului european.

Ministrul de Externe al Germaniei, social-democratul Frank-Walter Steinmeier, a declarat într-un interviu acordat Der Spiegel că o înăsprire a sancțiunilor economice impuse Rusiei ar fi o idee greșită. „Am temeri că în Rusia ar putea începe instabilitatea, dacă Occidentul nu va slăbi sancțiunile. De aceea, sunt împotriva strângerii șurubului”, a explicat oficialul german. Steinmeier a mai spus că dacă economia Rusiei ajunge „în genunchi”, securitatea Europei ar putea fi amenințată.

Ministrul german consideră că statul rus plătește deja prețul amestecului său în Ucraina, informează Agerpres. „Căderea substanțială a cursului rublei, alături de scăderea prețurilor mondiale la combustibili, înseamnă o criză economică și financiară adâncă, care, fără îndoială, va avea și consecințe politice interne”, a mai zis liderul socialist. Steinmeier este de părere că „Rusia și Germania vor trebui, mai devreme sau mai târziu, să reia relațiile” și propunere reluare dialogului între Uniunea Europeană și Uniunea Eurasiatică. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-23Parerea ta...

ADEVARUL ISTORIC
22 Dec 2014

Si dupa primul razboi au facut antrenamente cu soldati , armament la ursu . Au fost complici mereu , inpartind sferele de influeta si state . MAGARI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray