2020-07-02 18:29

Germania: Ministrul de interne ar dori ca solicitanţii de azil sirieni care îşi vizitează ţara să fie deportaţi

 |  11:00
Germania: Ministrul de interne ar dori ca solicitanţii de azil sirieni care îşi vizitează ţara să fie deportaţi

Ministrul de interne german Horst Seehofer a sugerat ca solicitanţii de azil din Siria să fie deportaţi dacă se află că s-au întors acasă în vizite private regulate după ce au fugit din ţară, relatează dpa.

"Oricine este refugiat sirian şi merge regulat în Siria în vacanţă nu poate pretinde în mod serios că a fost persecutat. Trebuie să lipsim o astfel de persoană de statutul ei de refugiat", a declarat Seehofer pentru ziarul Bild am Sonntag.

Dacă Biroul federal pentru migraţie şi refugiaţi (BAMF) ar afla de călătorii în ţara de origine, autorităţile ar putea examina imediat o revocare a statutului lor de refugiaţi, a spus politicianul conservator.

El a spus că autorităţile germane monitorizează activ situaţia din Siria. "Vom efectua repatrieri dacă situaţia o permite", a adăugat Horst Seehofer.

În jur de 780.000 de sirieni au fugit în Germania în ultimii ani din cauza războiului civil din Siria care durează de opt ani, notează dpa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-18Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Aug 2019

Germania si-a bagat un mare cal troian in casa cu emigratia fara limite-la ora asta oricare dintre emigranti poate fi folosit de cine stie ce organizatie extremista.Plus faptul ca integrarea lor in economia germana este extrem de greu pentru ca nu cunosc limba,nu sunt calificati au tot felul de traditii care nu se impaca cu civilizatia europeana.Cat costa sa supraveghezi si sa finantezi milioane de emigranti?cu siguranta ca nu este ieftin si banii vin din buzunarele europenilor.Cel mai bine era sa le creezi conditii sa ramana la ei in tara adica Germania putea sa duca in IRAK si LIBIA niste fabrici unde acestia sa munceasca....eventual niste rafinarii de petrol,sau fabrici de masini sau cine stie ce alte produse industriale si banii se recupereaza din extractia de petrol.Adica a putut sa faca asta regimul lui Ceausescu acum 50de ani si nu este in stare Germania de azi?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz