2020-06-05 01:00

Germania prelungeşte restricţiile de limitare a răspândirii COVID-19 până pe 20 aprilie

 |  10:43
Germania prelungeşte restricţiile de limitare a răspândirii COVID-19 până pe 20 aprilie

În Germania restricţiile impuse pentru a limita răspândirea noului coronavirusul rămân în vigoare cel puţin până în 20 aprilie, a anunţat şeful de cabinet al cancelarului german Angela Merkel.

“Bătrânii vor fi nevoiţi să evite deplasările şi contactele cu alte persoane pe o perioadă mai mare decât tinerii. Toate modelele au un punct comun, indiferent de ce decidem: persoanele în vârstă şi cu sistemul imunitar compromis din societatea noastră trebuie protejate eficient de infectare până când va fi disponibil un vaccin”, a afirmat Helge Braun pentru ziarul Tagesspiegel.

Oficialul a mai adăugat că şi-ar dori ca Germania să abordeze pandemia după modelul Coreei de Sud, cu ajutorul urmăririi digitale pentru alertarea celor care au intrat în contact cu purtători ai coronavirusului. Rata ridicată de testare şi restricţiile decise de guvernul de la Berlin sunt similare cu cele impuse de autorităţile de la Seul.

Angela Merkel afirmase încă de acum două zile că este prea devreme pentru o discuţie despre încetarea măsurilor de distanţare socială.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine