2020-06-02 15:49

Giuliani revine cu NOI PRECIZĂRI: Poate ar fi trebuit să menţionez în scrisoare că nu îl reprezint pe PREȘEDINTE. Sunt persoană particulară

 |  09:24
Giuliani revine cu NOI PRECIZĂRI: Poate ar fi trebuit să menţionez în scrisoare că nu îl reprezint pe PREȘEDINTE. Sunt persoană particulară

Avocatul preşedintelui Donald Trump Rudolph Giuliani spune că a fost contactat de Departamentul de Stat în legătură cu scrisoarea adresată autorităţilor române şi că a discutat cu cel puţin un oficial român, fără a-l nominaliza, conform Washington Post. De asemenea, el a afirmat că poate ar fi trebuit să menţioneze în document că nu reprezintă poziţia preşedintelui Donad Trump.

Rudolph Giuliani a fost sunat săptămâna aceasta de oficiali ai Departamentului de Stat în legătură cu scrisoarea, aceştia vrând să ştie dacă este reală, răspunsul său fiind: "Absolut".

Giuliani a precizat că nu este implicat în acţiuni vizând şi alte state în afară de România şi că nu a discutat acest subiect cu Trump sau cu alt oficial al administraţiei.

"Sunt persoană particulară", a replicat el când a fost întrebat de ce a adoptat o poziţie contrară celei a Guvernului SUA.

"Poate ar fi trebuit să menţionez în scrisoare că nu îl reprezint pe preşedinte", a spus el, dar că a presupus că autorităţile române ştiu acest lucru. Rudolph Giuliani a mai precizat că a discutat cu cel puţin un oficial român în contextul demersului său, fără însă a face nominalizări.

Avocatul preşedintelui Donald Trump Rudolf Giuliani a fost plătit de o firmă de consultanţă în momentul în care a trimis preşedintelui României o scrisoare contrară poziţiei oficiale a Guvernului SUA, scrie Politico. Firma aparţine fostului director FBI Louis Freeh, care este avocatul omului de afaceri Puiu Popoviciu, scrie News.ro.

Giuliani a declarat marţi pentru Politico că scrisoarea sa se baza pe un raport care i-a fost prezentat de fostul director al FBI Loius Freeh, care conduce o firmă de consultanţă globală, Freeh Group International Solutions.

"Ei îmi plătesc onorariul", a spus Giuliani, referindu-se la Freeh Group.

El nu a spus cu cât a fost plătit sau dacă Freeh Group a apelat la serviciile sale în numele unui client, Giuliani sugerând ca orice alte întrebări să fie adresate Freeh Group, care nu a răspuns solicitărilor adresate.

Giuliani, a adresat autorităţilor române o scrisoare pe tema protocoalelor încheiate de instituţii din sistemul judiciar cu SRI, scrisoare de care Ambasada SUA la Bucureşti s-a disociat, transmiţând, prin purtătorul de cuvânt, că Guvernul SUA nu comentează acţiunile persoanelor fizice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-30Parerea ta...

KLEM S A DISOCIAT
30 Aug 2018

La rele se asociaza cu raii mai ales cand e vorba de sabotarea ROMANIEI Acum l a chemat pe Dragnea la sugestia ,patriotului nostru SAS'' sa i explice de ce legile privind gazele din marea neagra trebuie date la USA fara nicio pretentie ,statul Roman urmand sa culeaga praful de pe toba,,PAtriotul nostru sas'' le a cumparat rachetele Patriot si vioanele F16 pe 4 miliarde euro de la iubitii nostri americaniNici macar nu aveam nevoie de asa ceva Vor sta non stop in garaje pana la casare iar copii nostri vor plati pentru slugarnicia unui ,patriot sas ''nebun
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine