2020-08-12 23:30

Grav accident pe Autostradă: 18 maşini implicate şi 12 răniţi transportaţi la spital

 |  11:34
Grav accident pe Autostradă: 18 maşini implicate şi 12 răniţi transportaţi la spital

Douăsprezece persoane au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate 18 autovehicule, pe autostrada A20 dintre Paris și Toulouse, din cauza condițiilor meteorologice.

Accidentul rutier a avut loc ieri în sensul de circulație nord-sud (dinspre Paris spre Toulouse), la 15 kilometri de localitatea Limoges, din departamentul Haute-Vienne, centrul Franței, pe autostrada A20, unde circulația era deja îngreunată de condițiile meteorologice, a ploilor și a unui episod cu grindină înainte de producerea accidentului. În total, 30 de persoane au fost implicate în accident, dintre care douăsprezece au suferit răni ușoare, fără ca nicio victimă să necesite intervenții de urgență, a precizat Serviciul de Incendiu și Securitate din departamentul Haute-Vienne.

Potrivit primelor constatări, accidentul s-a produs din cauza condițiilor meteorologice, transmite Reporterntv.ro.

"În după-amiaza de sâmbătă, un fenomen meteo implicând ploi și grindină a avut loc în acest sector, ceea ce ar putea sta la originea accidentului, deoarece colegii de la fața locului au constatat că șoseaua era alunecoasă", a precizat jandarmeria franceză locală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz