2019-10-23 06:12

Grecia legalizează consumul de marijuana în scop medical

 |  14:41
Grecia legalizează consumul de marijuana în scop medical

Parlamentul Greciei a aprobat proiectul de lege propus de Ministerul Sănătăţii, în urma căruia va fi legalizată producerea şi folosirea canabisului şi a produselor derivat în scop medical, informează site-ul agenţiei naţionale de ştiri AMNA.

Proiectul de lege va fi votat în plen, săptămâna viitoare. Dacă va fi adoptată, vor fi legalizate producerea, deţinerea şi transportul plantei marijuana şi a produselor derivate din cânepa indiană, care conţine peste 0.2% tetrahidrocanabinol (THC).

De asemenea, proiectul de lege are scopul de a crea un cadru pentru producerea unor medicamente pe bază de marijuana.

Potrivit textului de lege, aceasta "deschide un nou domeniu pentru antreprenoriat, care va exploata avantajele productive ale ţării şi care permite crearea unor noi locuri de muncă şi export, iar pe de altă parte oferă pacienţilor acces la produsele făcute din canabis medical".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-03Parerea ta...

LEVST.
02 Mar 2018

"Medicament", o, da, insa este chiar mai bun medicament pentru economie, mai ales ca masura este luata odata cu inceperea sezonului turistic, cu siguranta o gramada de "bolnavi" ai planetei se vor duce la tratament, in Grecia...Desi drogurile creaza probleme, situatia este precum prohibitia din anii 1930 in USA, mai bine legalizezi respectivul produs, care oricum se va consuma, dar care prezinta doua mari dezavantaje, poate fi contrafacut(si posibil mai toxic) si 2), statul pierde masiv prin neimpozitare, iar asemenea "produse" precum si prostitutia si jocurile de noroc, ar trebui sa fie impozitate special, mai mult...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray