2019-10-23 05:33

Grupul de hackeri ANONYMOUS îl amenință direct pe TRUMP

 |  22:09
Grupul de hackeri ANONYMOUS îl amenință direct pe TRUMP

Celebrul grup de hackeri Anonymous l-a avertizat pe viitorul preşedinte al SUA, Donald Trump, că va ”regreta” următorii patru ani ai mandatului său la Casa Albă, informează Politico, citat de Mediafax.

Grupul a făcut aceste ameninţări ca răspuns în faţa mesajului postat de Trump pe Twitter, prin care acesta sugera că actualul director în exerciţiu al FBI-ului, John Brennan, ar fi fost cel care a generat ”ştirile false” despre preşedintele ales, în pofida informaţiilor că un fost agent al serviciilor secrete britanice ar fi fost autorul raportului controversat în privinţa materialelor compromiţătoare pe care Rusia le-ar deţine despre magnatul imobiliar.

Grupul de hackeri a promis că va încerca să găsească şi va face publice informaţii despre eventuale legături financiare şi personale ale lui Trump cu gangsteri ruşi, traficanţi de copii şi persoane ce întreprind acţiuni de spălare a banilor.

”Informaţia nu dispare, se află pe undeva”, au transmis hackerii.

Ei au indicat că atacurile planificate asupra acestuia sunt motivate de dorinţa de a dezvălui faptul că Trump este implicat în activităţi de natură ilegală.

Donald Trump nu a reacţionat încă în faţa acestor ameninţări.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray