2019-11-19 23:27

Guvernul de la Londra: BREXITUL va avea loc pe 31 octombrie, chiar dacă NU va exista un acord

 |  15:53
Guvernul de la Londra: BREXITUL va avea loc pe 31 octombrie, chiar dacă NU va exista un acord

Jeremy Hunt, ministru de Externe candidat pentru funcția de premier britanic, a declarat că va decide ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană la 31 octombrie, fără un acord, dacă până la începutul acelei luni nu va exista nicio înțelegere, relatează site-ul agenției Reuters.

În calitat de candidat pentru a o succeda pe Theresa May, Jeremy Hunt a declarat că este de datoria lui să se asigure că Brexit va avea loc la timp, informează mediafax.ro.

"Diferența dintre mine și Boris nu este atât de mare pe cât spun oamenii", a declarat Hunt.

"La începutul lunii octombrie, dacă nu va exista nicio perspectivă privind existența unei înțelegeri care să treacă în Parlament, atunci vom ieși la sfârșitul lunii octombrie, așa cum le-am promis oamenilor", a adăugat acesta.

Boris Johnson și Jeremy Hunt sunt singurii candidați rămași în cursa pentru ocuparea funcțiilor de președinte al Partidului Conservator și de premier al Marii Britanii, după ce Michael Grove a fost eliminat în urma votului de săptămâna trecută al parlamentarilor conservatori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-30Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sirtaki şi-un gin tonic „Grexit” sau „Brexit”? Aceasta este întebarea care macină Uniunea Europeană în aceste zile. Politicieni, bancheri, oameni de afaceri, cu toţii se întreabă ce va urma mai întâi: ieşirea forţată a Greciei falimentare din clubul select al zonei euro, sau ieşirea de bună voie a Marii Britanii dintr-o Uniune în care a fost mai mereu un membru aparte. Sigur, nu este obligatoriu să se întâmple nici unul dintre aceste evenimente însă, deocamdată, Atena şi Londra par ferm înscrise pe un curs de coliziune cu Bruxelles-ul
06 Mai 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray