2020-02-22 08:58

HAOS în Marea Britanie. O pană majoră de curent a blocat mai multe orașe

 |  21:51
HAOS în Marea Britanie. O pană majoră de curent a blocat mai multe orașe

Marea Britanie este afectată vineri de o pană majoră de curent în mai multe zone ale țării, inclusiv în capitala Londra, transmite postul BBC, citat de Mediafax. Potrivit autorităților, întreruperea energiei electrice a fost provocată de o avarie a sistemului de transport al energiei. Traficul feroviar a fost perturbat din această cauză, iar traficul rutier din Londra a fost îngreunat.

Energia electrică a fost întreruptă la Aeroportul Newcastle timp de aproximativ 15 minute, dar aeroporturile Heathrow, Gatwick și Luton nu au fost afectate.

"Cunoaștem problema întreruperii alimentării cu energie electrică în anumite părți ale Londrei și în Regiunea Sud-Est", a informat compania de distribuție UK Power Network.

Compania de căi ferate Network Rail a anunțat că toate trenurile care se aflau în circulație la momentul avariei au staționat, iar sistemul de semnalizare a fost repornit.

Pasagerii au fost informați că există posibilitatea ca trenurile să înregistreze întârzieri semnificative.

Spitalul din Ipswich a anunțat că a fost afectat de pana de curent și a informat că generatoarele nu au putut fi pornite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine