2020-01-26 01:38

Hillary Clinton, diagnosticată cu pneumonie

 |  08:43
Hillary Clinton, diagnosticată cu pneumonie

Un reprezentant al campaniei prezidenţiabilei democrate a anunţat luni dimineaţă anularea unei deplasări de campanie în statul California, după ce Hillary Clinton a fost diagnosticată cu pneumonie la finele săptămânii trecute şi i s-a făcut rău în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atentatelor de la 11 septembrie, care au zguduit New Yorkul, scriu Reuters şi BBC.

Democrata urma să plece luni dimineaţă pentru o deplasare de două zile în statul California, care includea mai multe evenimente de campanie, precum strângeri de fonduri şi un discurs pe economie.

Însă, doctorul candidatei democrate a explicat duminică noaptea că aceasta a fost tratată în ultimele zile pentru pneumonie, o boală care a forţat-o să părăsească ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor de la WTC.

Medicul Lisa Bardack a declarat că Hillary Clinton a luat antibiotice în ultimele zile, dar a devenit deshidratată în timpul ceremoniei, care s-a desfăşurat în condiţii de temperatură ridicată şi cu o umiditate mare.

”Secretarul Clinton a manifestat o tuse legată de alergii. Însă vineri, în timpul unei evaluări medicale pentru tusea prelungită, aceasta a fost diagnosticată cu pneumonie. Hillary Clinton a primit un tratament cu antibiotice, fiind sfătuită să se odihnească şi să-şi modifice programul”, a precizat doctorul Bardack.

Duminică, presa americană a distribuit un videoclip în care prezidenţiabila democrată este ajutată să se urce într-un autovehiculul, după ce a părăsit ceremonia de comemorare. În înregistrarea video, fostul secretar de stat pare că îşi pierde controlul picioarelor pentru câteva secunde, în timp ce este urcată într-o dubă a campaniei.

Oponenţii republicani au încercat să exploateze o presupusă deterioare a stării de sănătate a democratei, susţinând că lui Hillary Clinton îi lipseşte puterea mentală şi fizică de a urca în poziţia de preşedinte şi de a conduce o campanie împotriva jihadiştilor Statului Islamic.

Însă, medicul democratei a explicat că starea ei de sănătate este una excelentă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-12Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
12 Sep 2016

DE CE A MURIT TERENTE?>>>>PAI L-AU BATUT CU PARUL DAR NU A AVUT NIMIC>>>>L-AU IMPUSCAT SI NU MAI MUREA>>>>>>>>>SI DIN PACATE A FACUT PNEUMONIE...SI A MURIT>>>>>>LA FEL SI HILLARY...CAND A VAZUT LOCUL ATENTATELOR DE LA 11 SEPTEMBRIE...A FACUT O CRIZA DE PNEUMONIE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine