2019-06-17 11:57

Hollande şi Merkel ne avertizează: UE riscă să se destrame

 |  20:22
Hollande şi Merkel ne avertizează: UE riscă să se destrame

Preşedintele Franţei şi cancelarul Germaniei au reiterat nevoia de solidaritate în criza refugiaţilor, subliniind nevoia cotelor de distribuire a refugiaţilor şi avertizând că, altfel, Uniunea Europeană riscă să se destrame.

"Trebuie să oferim asistenţă Turciei în gestionarea crizei imigranţilor. Europa a fost lentă în înţelegerea consecinţelor crizelor din Orientul Mijlociu şi din Africa. Trebuie să distribuim refugiaţii în ţările membre UE", a declarat Francois Hollande în plenul Parlamentului European, conform Mediafax

Europa riscă să revină la frontierele naţionale dacă nu dă dovadă de unitate. "Dezbaterea nu este între mai multă sau mai puţină integrare europeană, este între afirmarea sau sfârşitul Europei. Da, sfârşitul Europei ar fi revenirea la frontierele naţionale, renunţarea la politicile comunitare, abandonarea monedei euro. Mitterrand spunea că naţionalismul conduce la război, acest lucru rămâne valabil", a spus François Hollande, potrivit ziarului Le Parisien.

La rândul său, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a pledat pentru solidaritate europeană: "Doar împreună putem soluţiona criza refugiaţilor, doar împreună putem combate traficul de persoane. Doar împreună ne putem proteja frontierele externe. Trebuie să considerăm refugiaţii fiinţe umane, nu mase anonime. Oamenii nu îşi părăsesc niciodată ţările fără motiv", a subliniat şeful Guvernului de la Berlin.

România, Cehia, Slovacia şi Ungaria au votat, în Consiliul UE pentru Justiţie şi Afaceri Interne, împotriva sistemului de relocare a imigranţilor conform unor cote obligatorii, dar schema a fost aprobată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-07Parerea ta...

FOARTE BINE!
07 Oct 2015

IDEAL pentru noi toți! În special pentru români...să vină naibii acasă, în țară ..fiindcă se vor inchide granițele, va fi foc și pucioasă iar destrămarea UE să vină înainte de a năvăli jihadiștii peste noi!
Mă UIT LA CRETINII ășTIA DO
07 Oct 2015

demenți cu acte sau vânduți până-n gât!
BALACEALA EUROPENA
08 Oct 2015

Desfintarea monedei EURO si distrugerea Tiparnitei din Germasnia .
BALACEALA EUROPENA
08 Oct 2015

Voi ia-ti chemat si pacalit in Sarlatenie , sa le furati petrolul si zacamintele . Desfintarea monedei EURO HOTIIE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray