2020-07-14 02:59

Huawei a lansat smartphone-urile Honor, în pofida incertitudinilor

 |  09:01
Huawei a lansat smartphone-urile Honor, în pofida incertitudinilor

Huawei a lăsat marţi deoparte incertitudinile legate de viitorul afacerilor sale cu dispozitive, lansând smartphone-urile Honor, în pofida deciziei Departamentului de Comerţ al Statelor Unite de a-i interzice achiziţiile de produse americane, transmite Reuters.

Al doilea mare producător de telefoane din lume foloseşte sistemul de operare Android al Google pentru dispozitivele sale, iar compania americană a anunţat că nu va mai furniza Huawei unele dintre produsele şi serviciile sale, punând sub semnul întrebării actualizarea aplicaţiilor.

Statele Unite au relaxat marţi restricţiile impuse Huawei, anunţând că îi acordă permisiunea să cumpere bunuri americane până pe 19 august, ceea ce înseamnă că actualizările unor aplicaţii ale Google, precum Gmail şi YouTube, vor continua până atunci.

George Zhao, preşedintele brandului Hunor, care se adresează tinerilor, a declarat sutelor de reporteri, blogeri şi analişti că ”este foarte fericit să vadă atât de mulţi prieteni”.

“Indiferent ce se întâmplă, indiferent care sunt provocările...zâmbiţi şi depăşiţi-le”, a declarat audienţei, aceasta fiind o deviză valabilă atât pentru Huawei cât şi pentru clienţilor tineri ai companiei.

”Vom vorbi şi vom comunica cu lumea folosind produsele, tehnologia şi inovaţiile noastre”, a adăugat Zhao prezentând telefonul Honor 20 Pro, care are patru camere pe spate, inclusiv cu unghi larg şi telefoto, precum şi o cameră principală de 48 de megapixeli.

Francisco Jeronimo, vicepreşedinte asociat pentru dispozitive la firma IDC, a afirmat că Homor a fost un succes pentru Huawei, cu o atractivitate care a mers dincolo de clienţii tineri pe care îi ţinteşte.

”Este o brand foarte important pentru a oferi un preţ mai scăzut fără să afecteze marca Huawei. Dar decizia de duminică schimbă totul. Sunt multe întrebări la care nimeni nu poate răspunde”, a spus Jeronimo.

Zhao a scos în evidenţă spatele telefonului în trei straturi, care dă iluzia profunzimii unor culori ca “Phantom Blue” şi “Phantom Black”, la modelul 20 Pro.

Un purtător de cuvânt al Huawei a precizat că smartphone-urile au fost deja certificate de către Google înainte de anunţarea restricţiilor americane,

Telefonul Honor 20 Pro va fi disponibil în curând la un preţ de 599 de euro (669 de dolari), a spus Zhao, în timp ce Honor 20 şi Honor 20 Lite vor avea preţuri de 499 de euro, respectiv de 299 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz