2019-10-16 02:56

Igor Dodon AMENINȚĂ România: ”Băi, băieți, nu vă JUCAȚI cu FOCUL!”

 |  22:19
Igor Dodon AMENINȚĂ România: ”Băi, băieți, nu vă JUCAȚI cu FOCUL!”

Igor Dodon, liderul pro-rus şi anti-unionist de la Chişinău șochează din nou opinia publică. Dodon a apărut miercuri la postul privat de televiziune TVC 21 şi a acuzat România că are intenția de a face să dispară de pe hartă ţara pe care o conduce.

„La nivel economic, social, umanitar totu-i bine până se ajunge la aceea că ei vor să ne lichideze statalitatea. Băi băieți, nu vă jucați cu focul”, a spus Dodon, citat de MoldNova.

Dodon a criticat aspru și pe socialişti de la Chişinău care îți menține cetăţenie română, deşi critică România şi UE. Aceștia, sunt, în realitate, afirmă Dodon, victimele regulilor complicate ale autorităţilor de la Bucureşti.

„Ştiţi câte acte trebuie adunate. Că ei sunt hâtri românii ăştia. Sunt interesanţi fraţii aceştia ai noştri: ca să obţii cetăţenia, ţi-o dau foarte repede, dar ca sa te dezici de ea, trebuie să mergi să strângi tot felul de acte, ca pe timpul sovietic”, a declarat preşedintele Moldovei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-20Parerea ta...

LEVST.
20 Ian 2018

Nu-ti face griji, Dodon, cu conducatori ca iohanis-bubalina-de-Sibiu si dranea-puradel-de-militian, o sa vedem chiar si un paradox, pestele mic , il inghite pe cel mare...
DACIADA
20 Ian 2018

Ca sa priceapa acest gagauta, ii vom spune:HaAI SIKTIR,, cap de dovleac, dondonelule !
LEVST.
20 Ian 2018

Hai Siktir, gunoi superamputitit, mai behaie si pe sub alte mese !
HADRIAN
20 Ian 2018

Daca acest mankurt crede ca inseamna ceva in istoria reintegrarii neamului romanesc, nu numai ca e prost, dar si ... dus cu pluta. Desigur este un produs al somnului natiunii basarabene, un monstru politic crescut pe fiinta neamului romanesc ca un polip, ca o pecingine, ca un neg canceros. Dar el exista. Asa ca romanii de dincolo de Prut trebuie sa ia aminte. Daca vor sa se traga spre neamuri sa nu mai admita astfel de excrescente peste columna sfanta a Patriei. Altminteri asa continua sa pateasca. Ba poate si mai rau. Desi raul absolut in acest timp este aceasta spurcaciune! Oare din ce coclauri a iesit?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray