2020-07-04 16:07

Igor Dodon îl amenință pe Băsescu că-i retrage cetățenia

 |  22:53
Igor Dodon îl amenință pe Băsescu că-i retrage cetățenia

Candidatul PAS, Maia Sandu, și candidatul PSRM, Igor Dodon, s-au întâlnit față în față, joi seară, la dezbaterea "Eu vreau sa fiu presedinte" de la PRO TV Chișinău. Întrebat despre faptul că astăzi fostul președinte Traian Băsescu și soția sa au depus jurământul pentru a obține cetățenia Republicii Moldova, candidatul PSRM Igor Dodon a declarat că, dacă va deveni președinte, îi va retrage cetățenia fostului președinte român.

„Domnule Băsescu, profitați acum. După 13 nu veți mai avea cetățenie! Eu susțin statalitatea Republicii Moldova. Pregătiți-vă domnule Traian Băsescu, după 14 noiembrie veți pierde cetățenia pe care nu o meritați”, a declarat Igor Dodon.

„Noi trebuie să avem relații bune cu toți. Noi nu trebuie să renunțăm la regimul de vize. Președintele Dodon va fi un echilibru între est și vest. Poziția partidului însă rămâne de integrare euroasiatică. După 13 voi fi un președinte al tuturor”, a mai spus acesta.

Traian Băsescu a declarat săptămâna aceasta că nu a votat în primul tur din cadrul alegerilor prezedenţiale în Republica Moldova pentru că Igor Dodon, candidatul socialist la preşedinţia republicii, a atacat la Curtea Constituţională hotărârea prin care Nicolae Timofti i-a acordat cetăţenia Republicii Moldova. 'Acum s-a judecat şi s-a respins, aşa că, în turul doi, voi vota pentru Maia Sandu", a afirmat Băsescu, la un post de televiziune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz