2020-06-01 08:16

Igor Dodon pune românii la colț: Fiecare la casa lui!

 |  22:05
Igor Dodon pune românii la colț: Fiecare la casa lui!

Candidatul Partidului Socialiştilor la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, joi seara, într-o dezbatere la postul public de televiziune Moldova 1, că susţinătorii mişcării unioniste nu vor avea nicio şansă în cazul în care el va deveni şeful statului.

Dodon a afirmat că militează pentru relaţii bune cu România, însă a subliniat că deşi sunt fraţi, românii şi moldovenii trebuie să rămână "fiecare la casa lui".

"Românii sunt prietenii noştri, sunt vecinii noştri, dar este o vorbă: fraţi, fraţi, dar fiecare la casa lui. Niciodată nu am fost anti-român şi niciodată nu voi fi anti-român. Eu sunt pentru relaţii bune cu România, dar voi fi categoric împotriva celor care vor să lichideze statalitatea Republicii Moldova, cum este Maia Sandu. Unioniştii în Republica Moldova nu au nicio şansă", a afirmat Dodon.

Pe de altă parte, candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a subliniat că "Republica Moldova are nevoie de relaţii bune cu vecinii, şi cu România, şi cu Ucraina". Potrivit acesteia, România poate sprijini energetic Republica Moldova, însă, în acelaşi timp, poate oferi sprijin pentru combaterea corupţiei şi dezvoltarea infrastructurii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine