2020-07-03 23:38

Cap al grupării mafiote CAMORRA, arestat în Spania

 |  13:57
Cap al grupării mafiote CAMORRA, arestat în Spania

Un important membru al mafiei italiene, considerat mâna dreaptă a șefului Camorrei napolitane, a fost arestat în Spania. În plus, alţi 17 membri ai organizației mafiote au fost reținuți în Italia, a anunțat sâmbătă Ministerul de Interne spaniel.

"În cadrul unei anchete comune cu poliția italiană, ofițerii de poliție spanioli au arestat un lider al Camorrei napolitane la Alhaurin de la Torre", în apropiere de orașul Malaga pe Costa del Sol (sud), a anunțat ministerul.

Suspectul arestat este Giuseppe Iavarone, a declarat un purtător de cuvânt al poliției spaniole. Potrivit presei iberice, citate de Agerpres, arestarea sa a avut loc pe 17 ianuarie.

Bărbatul reținut, pe numele căruia era emis un mandat de arestare internațional, "este considerat unul dintre cei mai importanți responsabili ai grupării mafiote Camorra pentru traficul internațional de cocaină și hașiș" și "mâna dreaptă a șefului acestei organizații criminale", a precizat ministerul spaniol. Iavarone conducea operațiunile din Spania și se afla în contact direct cu organizațiile care furnizau stupefiantele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz