2019-10-22 09:12

În discursul de învestire, TRUMP a citat din BATMAN

 |  02:32
În discursul de învestire, TRUMP a citat din BATMAN

S-ar parea ca lui Donald Trump i-a placut foarte mult una dintre replicile personajului Bane, personajul negativ din "The Dark Knight Rises", cel de-al treilea film din trilogia Batman, din moment ce i-a imprumutat o replica pe care a folosit-o in discursul sau de investire în funcția de președinte al Statelor Unite.

"Astăzi, nu doar transferăm puterea de la o administrație la alta, de la un partid la altul, ci transferăm puterea de la Washington, DC și v-o dăm înapoi vouă, poporului", le-a transmis Trump americanilor în discursul său de învestitură.

Evident ca replica lui Trump nu este identica celei din filmul Batman, dar suficient de asemănătoare cu a lui Bane, interpretat de Tom Hardy, care spune despre Gotham când ia orașul sub asediu și îi înlătură pe polițiști și pe oficialități: "Luăm Gotham-ul înapoi de la corupți! De la bogați! De la opresori, care generații la rând v-au anihilat cu mituri despre oportunități, și vi-l dăm înapoi vouă, poporului".

Probabil ca Trump nu a avut nicio intenție să-l citeze pe Bane, dar "v-o dăm înapoi vouă, poporului" este o replică ce va rămâne în amintirea oamenilor și după ceremonia de învestire, comentează Business Insider, citat de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-21Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
21 Ian 2017

ARE DREPTATE TRUMP.......WASHINGTONUL LUI CLINTON A DEVENIT O CLICA MIZERABILA PLINA DE SCROAFE CORUPTE SI PORCI LOBBYI-STI...NICIUNUL DINTRE EI NU FACE DECAT PORCARII SI CORUPTIE LA NIVEL INALT..........IAR SECURISTII DIN ROMANIA AU LUAT MODEL MAFIA CLINTON...AU JEFUIT TOT
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray