2019-10-14 13:45

INCENDIU într-o clădire plină de români și moldoveni în Germania

 |  18:09
INCENDIU într-o clădire plină de români și moldoveni în Germania

Incendiu într-o clădire plină de români şi moldoveni, în noaptea de joi spre vineri. Incidentul a avut loc în orașul Bergkamendin, situat la 20 de km de Dortmund. 7 persoane sunt în stare gravă.

Porivit comunicatului MAE, în imobilul afectat de incendiu locuiau 45 de persoane, printre care şi cetățeni români.

33 dintre persoanele afectate au fost spitalizate, urmare intoxicației cu fum, 7 dintre acestea fiind în stare gravă, fără a le fi pusă viaţa în pericol.

O parte dintre persoanele spitalizate au fost externate.

MAE precizează că verifică dacă printre victime există și cetățeni români.

Consulatul General al României la Bonn urmărește îndeaproape evenimentele legate de incendiul produs la data de 1 decembrie 2017, într-un imobil situat în localitatea germană Bergkamen.

Consulatul General al României la Bonn monitorizează cu prioritate cazul şi menține în permanenţă legătura cu autorităţile competente, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-01Parerea ta...

CUCUVEAO ESTI PROASTA RAU
02 Dec 2017

E vorba de gunoaiele alea din R. Moldova la care li se acorda cetatenia romana doar pe baza unei declarati pe propria raspundere ca sunt romani. Aceste declarati sunt de obicei in l rusa sau ucraineana pt k majoritatea nu stiu 2 cuvinte in l romana.
CUCUVEAO PLEAK IN MOLDAVIA
02 Dec 2017

Cucuveao pleaca in r.moldova impreuna cu toti astia care vreti unire. M am saturat pana in gat k din impozitele platite de mine Romania sa repare scoli in r. Moldova , in timp ce in Romania scolile se prabusesc pe elevi! Mars in mortzi ma ti cu moldoveni tai cu tot!
WMDTMJ
02 Dec 2017

Iar racketii si prostituatele din R. Moldova comit cele mai oribile infractiuni in toata iEUROPA, apoi toti zic bineinteles ca e vina romanilor!
MWJDWTG
02 Dec 2017

Ai zis k basarabia e teritoriul nostru... Al cui mai exact? Ti l a lasat tie mostenire ma ta? Daca a facut zece ani (din 15000) parte din Romania nu inseamna ca e teritoriul tau! Eu sunt nascut in Romania si nu am nici simpatie nici antipatie fata de Rusia, dar m am saturat pana in gat ca din impozitele platite de mine sa mearga multe miliarde de euro in R. Moldova!
WMJTDM
02 Dec 2017

Ambasadorul Romaniei in Moldova inaugureaza pe banda rulanta scoli reabilitate pe banii romanilor, iar in Romania se prabuseste zilnic cate un tavan in capul unor elevi!
AMWGM
02 Dec 2017

Daca Romania ar fii ca nivel de trai la nivelul Norvegiei sau cel putin al Germaniei, nu as avea nimic impotriva sa i ajutam si pe cei din R Moldova! Dar Romania e o tara vai de steaua ei , cu scoli si spitale care arata mai rau ca niste grajduri de animale si isi permite sa i ajute pe alti din putini bani pe kre ii are?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray