2019-11-18 08:54

Incendiu puternic cu 38 de morți la o petrecere în Madagascar

 |  22:52
Incendiu puternic cu 38 de morți la o petrecere în Madagascar

Treizeci şi opt de persoane, dintre care 16 copii, au murit într-un incendiu accidental al unei case din zona centrală a statului Madagascar, relatează Le Figaro online.

Din cei 39 de persoane ce erau prezente în casă în momentul incendiului, 38 dintre aceştia au murit, 16 fiind copii, iar cel mai tânăr având vârsta de şase luni, a declarat agenţiei France-Presse un reprezentant al Jandarmeriei locale.

După terminarea procesului de reabilitare al acoperişului unei case străvechi, a avut loc o petrecere. La sfârşitul evenimentului festiv, în noaptea de sâmbătă spre duminică, acoperişul de paie a luat foc.

Focul a pornit de la un cuptor ce se afla în curte, răspândindu-se către o micuţă cabană construită din paie de orez şi îndreptându-se apoi spre acoperişul casei. Unul din fiii proprietarului este singurul ce a supravieţuit incendiului, sărind pe fereastra casei; acesta prezintă răni la nivelul picioarelor, dar este în afara oricărui pericol. Doi săteni ce au sărit în ajutorul victimelor prezintă arsuri grave pe suprafaţa corpului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray