2020-04-05 09:16

INCREDIBIL: A existat un exercițiu de simulare a unei pandemii de coronavirus. Care ar fi interesele

 |  20:45
INCREDIBIL: A existat un exercițiu de simulare a unei pandemii de coronavirus. Care ar fi interesele

Pe 18 octombrie 2019, „Johns Hopkins Center for Health Security” din Baltimore a efectuat un exercițiu de simulare a unei epidemii de coronavirus denumit nCoV-2019. În exercițiul denumit Event 201 „Simularea unei pandemii de coronavirus”, a fost „simulată” o scădere a pieței bursiere de 15%. Simularea a avut loc cu doar două luni înainte de apariția COVID-19.

Centrul „John Hopkins” a simulat o scădere a pieței bursiere de „15% sau mai mult”, ceea ce corespunde în mare măsură scăderii care a avut loc la sfârșitul lunii februarie 2020, scrie wikistrike.com. Multe aspecte ale acestui „exercițiu de simulare” corespund cu cele întâmplate atunci când directorul general al OMS a declarat, pe 30 ianuarie, urgență pentru sănătatea publică la nivel internațional. Ce care au susținut „exercițiul de simulare” de la John Hopkins Center sunt organizaţii mondiale cunoscute în domeniul „sănătății globale” (B. și M. Gates Foundation) și economiei globale (GEF). De asemenea, trebuie menționat că OMS a adoptat inițial un acronim similar cu cel al exercițiului de simulare pandemică de la John Hopkins Center. „Totul sugerează că directorul general al OMS Tedros a servit interesele unor parteneri corporativi puternici”, mai scrie wikistrike.com. Tedros are legături de lungă durată cu Fundația Clinton, are legături strânse cu Fundația Bill și Melinda Gates. Pe lângă Forumul Economic Mondial de la Davos, Fundația Gates a sponsorizat şi „exercițiul de simulare” nCoV-2019 de la „Johns Hopkins Center for Health Security”.

Cine ce vrea…

Ca ministru al Sănătății, Tedros a prezidat, de asemenea, Fondul Global pentru Combaterea SIDA, Tuberculozei și Malariei, al cărui co-fondator este Gates Foundation. Fondul global a fost vizat de scandaluri de fraudă și corupție. Directorul general al OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus a comandat o campanie masivă de dezvoltare a vaccinurilor. Multe companii farmaceutice lucrează deja la acestea.

Campania de vaccinare masivă condusă de OMS a fost confirmată de directorul general, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus: „… Peste 20 de vaccinuri sunt  dezvoltate la nivel mondial și mai multe produse terapeutice sunt supuse unor studii clinice, iar primele rezultate sunt așteptate în câteva săptămâni”. „Este de la sine înțeles că această decizie OMS constituie o altă oportunitate financiară pentru cei cinci principali producători de vaccinuri: GlaxoSmithKline, Novartis, Merck & Co., Sanofi și Pfizer, care controlează 85% din piața vaccinurilor”, scrie wikistrike.com. Potrivit CNBC, în 2019, Merck a obținut venituri de 8,4 miliarde de dolari din piața vaccinurilor, un segment în creștere cu o rată anuală de 9% din 2010.

Alunecarea umanității într-un proces periculos de destabilizare economică, socială

GlaxoSmithKline și-a anunțat în martie parteneriatul cu Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) pentru un program de vaccinare. CEPI a fost lansat la Forumul Economic Mondial din 2017. Interesant de ştiut este că CEPI, lansat la Davos în 2017, este susținut de Fundația Bill și Melinda Gates, Wellcome Trust și Forumul Economic Mondial.

„COVID-19 (aka nCoV-2019) reprezintă o comoară, valorând miliarde de dolari pentru marile companii farmaceutice. De asemenea, contribuie și la alunecarea umanității într-un proces periculos de destabilizare economică, socială și geopolitică”, este concluzia wikistrike.com.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine