2020-08-12 15:35

INCREDIBIL. Cu ce medicamente sunt tratați pacienții infectați cu CORONAVIRUS

 |  22:13
INCREDIBIL. Cu ce medicamente sunt tratați pacienții infectați cu CORONAVIRUS

Medicamente folosite în special pentru tratarea virusului HIV și SIDA sunt utilizate de autoritățile chineze pentru tratarea pacienților din Wuhan care au fost infectați cu coronavirus, a anunțat Comisia pentru Sănătate din Wuhan într-un comunicat, relatează CNN, potrivit Mediafax.

Trei spitale desemnate folosesc medicamentele Lopinavir și Ritonavir pentru tratamentul pacienților care face parte dintr-un program de testare intitulat ”Programul pentru Diagnosticarea Pneumoniei și Tratament pentru Noua Infecție cu Coronavirus (Trial Edition).

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase din SUA a declarat pentru CNN că în prezent nu există un medicament care să-și dovedească eficiența în tratarea acestui virus.

Institutul Național pentru Sănătate din SUA lucrează la un vaccin împotriva noului virus, dar va dura câteva luni până când va începe prima fază a testelor clinice și mai mult de un an până când un vaccin va putea fi disponibil, a precizat Fauci.

O echipă de oameni de știință din Texas, New York și China lucrează, de asemenea, la dezvoltarea unui vaccin, potrivit medicului Peter Hotez, un cercetător din cadrul Școlii de Medicină Baylor din Houston.

foto: news.sky.com


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz