2019-12-13 15:20

Incredibil! Mueller recunoaşte că nu-l poate inculpa pe Trump în ancheta rusă, afirmă Giuliani

 |  10:21
Incredibil! Mueller recunoaşte că nu-l poate inculpa pe Trump în ancheta rusă, afirmă Giuliani

Echipa procurorului special Robert Mueller a anunţat Casa Albă că nu îl poate inculpa pe Donald Trump, indiferent care ar fi probele pe care le-ar putea aduna împotriva sa în ancheta rusă, a declarat avocatul preşedintelui, Rudy Giuliani, relatează AFP, citat de News.ro.

Fostul primar al New Yorkului a declarat miercuri la CNN şi Fox News că echipa lui Robert Mueller, însărcinată să stabilească dacă a existat o complicitate între Rusia şi echipa de campanie a lui Donald Trump în cadrul alegerilor din 2016, a acceptat să se conformeze unui text al Departamentului Justiţiei.

Interpretarea juridică a acestui document - niciodată evocat până acum - vrea ca un preşedinte în exerciţiu să nu poată să fie inculpat.

”Tot ceea ce pot ei să facă este să întocmească un raport”, a declarat la CNN Rudy Giuliani, care s-a alăturat echipei lui Trump luna trecută.

”Ei nu pot să inculpe. În orice caz, ei au recunoscut-o pentru noi, după ce ne-am luptat, ei au recunoscut-o”, a adăugat el.

Peter Carr, un purtător de cuvânt al lui Robert Mueller, a refuzat să comenteze aceste declaraţii, făcute cu o zi înainte de împlinirea unui an de la numirea lui Mueller în postul de procurir specual, pe 17 mai 2017.

Dacă aceste fapte se adeveresc, în cazul unor probe cu privire la fapte reprobabile ale lui Trump, Robert Mueller nu va putea să facă altceva decât să transmită un raport Departamentului Justiţiei, în suboedinea căruia se află.

Însă acest raport şi probele aferente ar putea să servească drept bază a unei eventuale destituiri de către Congres.

Mai mulţi foşti membri ai echipei de campanie a miliardarului republican au fost deja inculpaţi în dosarul rus.

Toţi colaborează cu justiţia, mai puţin Robert Manafort, fostul director de campanie al lui Trump, inculpat de complot contra Statelor Unite, spălare de bani şi declaraţii false. El urmează să fie judecat în vară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-17Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Mai 2018

circ de doi bani....MAfia Clinton a pierdut alegerile si face degeaba scandal...au bani,miliarde de euro din afaceri cu uraniu prin PANAMA cu tot felul de mafioti si platesc la fel ca Ghitza tot felul de avocati si ziare de scandal Mafia din Romania cum se simte?Si ei au facut afaceri in PANAMA si QATAR cu mafiotii Clinton si cu STATUL ISLAMIC-DAESH..sa vedem ceva condamnari pe tema asta..cine trimitea curvele in frunte cu UDREA cu geamantanele de bani cA$$H prin Dubai si Monaco? nu cumva mafiotii lui Magureanu si Isarescu care primeau ordine din exterior..mai ales de la VIENA si DUBAI....firmele alea FUJITSU-SIEMENS din AUSTRIA....mafia MICROSOFT...GHITZA-UDREA-COCOS...unde este fBI sa ancheteze spalarea de bani si FINANTAREA TERORISMULUI....firmele lui dRAGNEA cu actiuni la purtator..Tel-Drum BRAZILIA
ANONIM
17 Mai 2018

Considerați că "Birlicu" Netanyahu a încercat să facă din Trump un fel de "Mangafaua"sau un fel de Goliath, prin folosirea armatei împotriva manifestațiilor palestinienilor , în ziua deschiderii ambasadei din Ierusalim, chestiune la care UE a făcut opoziție ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray