2020-02-21 14:37

INDIA: 5 activiste împotriva traficului de carne vie, care puneau în scenă o piesă de teatru pe stradă, RĂPITE și VIOLATE

 |  12:40
INDIA: 5 activiste împotriva traficului de carne vie, care puneau în scenă o piesă de teatru pe stradă, RĂPITE și VIOLATE

Cinci activiste împotriva traficului de carne vie care puneau în scenă o piesă de teatru pe stradă au fost răpite şi violate în statul Jharkhand, conform poliţiei, scrie BBC.

Femeile au fost forţate să se urce în maşini şi apoi au fost violate „într-o zonă nepopulată”, a informat poliţia.

Poliţia a comunicat că investighează incidentul dar încă nu au fost făcute arestări.

Femeile lucrau pentru un ONG care lupta împotriva traficului de carne vie în zona Khunti.

„După ce au pus în scenă piesa de teatru, ele s-au îndreptat spre o şcoală locală. În acest moment mai multe persoane înarmate au ajuns la faţa locului şi au răpit cinci fete din echipa lor şi le-au dus în junglă, unde le-au violat”, a declarat un ofiţer al poliţiei.

Un alt ofiţer a declarat pentru BBC că cele cinci femei se află acum în siguranţă şi sub protecţia poliţiei. Ele aşteaptă rezultatele unor teste medicale.

Poliţia crede că atacatorii ar putea fi susţinătorii unei grupări care este extrem de ostilă faţă de cei din afara Indiei.

Gruparea, care este susţinută de populaţia triburilor din regiune, a amplasat semne care avertizează vizitatorii care intră în zonă.

Aproximativ 40.000 cazuri de viol au fost raportate în India  în 2016, citeaza News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine