2020-07-14 14:21

Interesant sau terifiant: Cu ce sunt dezinfectate PLAJELE din Cannes

 |  20:14
Interesant sau terifiant: Cu ce sunt dezinfectate PLAJELE din Cannes

Nu, nu este ceva asemănător cu situația unei stațiuni din Spania, unde țărmul a fost spălat cu clor! Însă totul este posibil în goana după dezinfectare, pe fondul pandemiei.

La Cannes, pe celebra Coastă de Azur s-a început de vineri curățenia anti-Covid-19. Ambarcațiunile aflate la tărm lucrează până duminică inclusiv pentru a spăla cei 7,5 km de coastă. Totul va fi curățat, nisipul și numeroasele pontoane vor fi dezinfectate. Orașul va plăti 8.400 de euro pentru această operațiune. În cazul unui focar, această acțiune ar putea fi repetată. Plajele de la Cannes se vor redeschide marți. Vor fi acceptate grupuri de cel mult 10 persoane, cu condiția să se mențină o distanță de 2 m între grupuri. 40 de agenți vor supraveghea respectarea acestor instrucțiuni, promite primăria.

Bactericid și virucid

„Folosim apa de mare amestecată cu apă oxigenată diluată la 0,5%; este 100% naturală și inofensivă pentru mediu. Soluția noastră a fost aprobată”, a spus, potrivit Le Parisien, Eric Ingrand, director de comunicare al companiei Ecotank, care a implementat acest sistem utilizat pentru prima dată în Franța.

Tratamentul, anunțat ca bactericid și virucid, face parte dintr-o serie de măsuri luate de la începutul crizei de sănătate, a declarat primarul orașului Cannes: „Aceasta este ultima fază a dezinfectării. Obiectivul este, desigur, sanitar, dar și psihologic ”, recunoaște functionarul care dorește să încurajeze venirea turiștilor la vară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz