2020-07-14 14:24

„Invităm vizitatorii să vină aici, să se simtă bine”

 |  21:07
„Invităm vizitatorii să vină aici, să se simtă bine”

Sună chiar bine pentru asemenea vremuri o asemenea invitație, dar despre ce este vorba? Nu, nu e un muzeu. Nici măcar o sală de spectacol, ori o galerie de artă…

E despre cazinouri! Cazinourile din Las Vegas, închise de peste două luni din cauza pandemiei se vor putea redeschide treptat începând de săptămâna viitoare, cu condiţia să-şi limiteze capacitatea şi să pună în aplicare măsuri sanitare adecvate, a anunţat marţi guvernatorul statului Nevada, potrivit AFP. „Invităm vizitatori din toată ţara să vină aici, să se simtă bine, aşa cum au făcut înainte, însă vom fi prudenţi”, a afirmat guvernatorul Steve Sisolak, dând asigurări că au fost luate „toate măsurile de precauţie posibile”.

Guvernatorului îi aparține decizia de a permite redeschiderea cazinourilor din 4 iunie, după ce s-a consultat cu experţi în domeniul sănătăţii şi cu Comisia de control a jocurilor de noroc din Nevada. Este același guvernator care în urmă cu ceva timp a hotărât închiderea cazinourilor, hotelurilor şi a altor locuri turistice care atrag milioane de vizitatori în Las Vegas în fiecare lună şi care aduc încasări de miliarde de dolari în fiecare an. Cauza fiind declanșarea pandemiei în SUA.

Nu mai mult de trei persoane la mesele de jocuri

MGM Resorts, unul dintre principalii operatori din Las Vegas, a anunţat oficial miercuri redeschiderea pe 4 iunie a patru dintre hotelurile sale cazino, între care celebrele Bellagio şi New York-New York. Caesars Palace şi Flamingo au luat aceeaşi decizie şi, începând din 4 iunie, sunt redeschise rezervările pentru Venetian (grupul Sands) şi Encore (grupul Wynn). Redeschiderea trebuie autorizată, de la caz la caz, de Comisia de control a jocurilor de noroc din Nevada. În recomandările sale, comisia a cerut să se limiteze la jumătate din capacitatea legală a unităţilor şi să nu se autorizeze prezența a mai mult de trei persoane la mesele de jocuri.

„Nu cred că veţi găsi un loc mai sigur decât Las Vegas pe 4 iunie, cu protocoalele pe care le-am instituit şi cu testele pe care le avem la dispoziţie”, insistă și conchide Steve Sisolak.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-03Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
06 Iun 2020

astea au o fofoloanca cat vaca MILKA nici dracu nu le poate satisface asa ca aduc magarul din grajd sa le frece
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz