2020-08-10 02:28

Iordania: 8 morţi într-un atac armat

 |  22:19
Iordania: 8 morţi într-un atac armat

Opt persoane au murit in Iordania, după un atac armat comis asupra unui centru de antrenament al Politiei, aflat in apropiere de capitala Amman.

Şase oameni au fost raniti in atacul armat, insa nu se stie deocamdata care sunt motivele celui care a deschis focul. Presa straina a relatat anterior ca printre cei ucisi se numara doi americani si un cetatean sud-african, iar printre persoanele ranite se afla doi americani si patru iordanieni

Atacatorul era unul dintre instructori, care avea gradul de capitan, a declarat o sursa din securitatea iordaniana pentru Reuters. In complexul in care a avut loc atacul erau antrenate fortele de securitate ale Irakului si Palestinei, scrie Ziare.com.Ministrul pentru relatiile cu presa din Iordania, Mohammad Al Momani, a precizat ca atacatorul a fost impuscat mortal de fortele de securitate, cu toate ca relatarile anterioare ale presei au sugerat ca acesta s-ar fi sinucis.Momani a declarat ca o investigatie a fost demarata in acest caz, pentru a afla motivul din spatele atacului armat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz