2020-05-27 03:12

Iran: Puternici traficanți de droguri condamnați la moarte, după o anchetă de cinci ani

 |  21:19
Iran: Puternici traficanți de droguri condamnați la moarte, după o anchetă de cinci ani

Liderul unei organizaţii de trafic de droguri și adjunctul acestuia au fost executați sâmbătă în Iran, anunţă agenţia de presă ISNA, preluată de dpa.

Traficantul care conducea operaţiunile şi adjunctul acestuia au fost spânzuraţi în închisoarea centrală din provincia Hormozgan din sudul ţării, au informat surse judiciare citate de agenţie. Alţi 18 membri ai grupării cunoscute sub numele de "Aligatorul din Golful Persic" au fost condamnaţi la închisoare pe termene lungi şi la plata unor amenzi.

Şeful traficanţilor, în vârstă de 36 de ani, controla operaţiuni de mare amploare în toată zona Golfului Persic. Poliţia iraniană antidrog a reuşit să îl atragă într--o capcană, după o anchetă care a durat cinci ani. După ce conducătorul reţelei a fost arestat anul trecut, au fost confiscate peste 100 de tone de narcotice.

Iranul aplică pedeapsa cu moartea pentru crime, violuri, jafuri armate şi cazuri grave de trafic de droguri. Pe plan internaţional, ţara a fost criticată pentru numărul mare de execuţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-25Parerea ta...

MADMAX
25 Ian 2020

Asta inseamna normalitatea! Astfel de infractori nu mai au ce sa toace banii contribuabiililor sa zaca in inchisoare!
FLORIN BUNEA
26 Ian 2020

de acord, MADMAX.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine