2019-11-12 13:47

Iran, reacție după anunțul SUA: Armata susţine că toate dronele s-au întors în siguranţă la bază

 |  12:17
Iran, reacție după anunțul SUA: Armata susţine că toate dronele s-au întors în siguranţă la bază

Purtătorul de cuvânt al armatei Iranului a declarat că toate dronele s-au întors în siguranţă la bază, a informat agenţia semi-oficială Tasnim, după ce preşedintele american Donald Trump a afirmat că o navă a Marinei Statelor Unite a „distrus” una dintre drone, conform Reuters.

„Toate dronele care aparţin Iranului în Golful Persic şi în Strâmtoarea Ormuz s-au întors în siguranţă la bazele lor după misiunea de identificare şi control şi nu există niciun raport privind o operaţiune a USS Boxer (nava americană)”, a declarat Abolf Shekarchi, purtătorul de cuvânt al forţelor armate iraniene, conform Tasnim.

O navă de război americană, USS Boxer, a distrus joi o dronă iraniană aflată în zbor, care ameninţa nava amfibie de asalt şi care se afla la doar aproximativ 900 de metri de aceasta, a anunţat Donald Trump.

Statele Unite au doborât drona iraniană deasupra Strâmtorii Ormuz, pentru că aceasta se apropia în mod periculos de nava americană, a subliniat Trump.

Potrivit preşedintelui american, drona iraniană s-a apropiat la mai puţin de 1.000 de metri de USS Boxer, care a întreprins ”o acţiune defensivă”.

Un purtător de cuvânt al Pentagonului, Jonathan Hoffman, a confirmat incidentul, la rândul său, într-un comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-19Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray