2020-04-07 00:36

IRANUL anunță că cel puțin 80 de „terorişti americani” au fost uciși în atacurile cu rachete. TRUMP spune, însă, că „totul este bine”

 |  09:45
IRANUL anunță că cel puțin 80 de „terorişti americani” au fost uciși în atacurile cu rachete. TRUMP spune, însă, că „totul este bine”

Televiziunea de stat iraniană a anunţat, miercuri, că cel puţin 80 de „terorişti americani” au fost ucişi în atacurile ce au implicat zeci de rachete lansate de Teheran asupra unor ţinte americane din Irak, adăugând că niciuna dintre rachete nu a fost interceptată, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

Televiziunea de stat, citând un oficial de rang înalt din cadrul Gardienilor Revoluţiei, a dezvăluit de asemenea că Iranul are în vedere alte 100 de ţinte în regiune dacă Washingtonul recurge la orice represalii. De asemenea, a indicat că elicoptere americane şi echipament militar au fost „grav avariate”.

Preşedintele Donald Trump a anunţat, marţi seară, că va face o declaraţie, miercuri dimineaţă, după loviturile iraniene asupra unor baze militare din Irak unde staţionează soldaţi americani, notează AFP. „Evaluarea pagubelor şi victimelor este în curs. Până în prezent, totul este bine!", a scris Donald Trump într-un mesaj pe Twitter. „Avem armata cea mai puternică şi mai bine echipată din lume", a adăugat el.

La cinci zile după eliminarea generalului iranian Qassem Soleimani, Iranul a lansat miercuri rachete asupra a două baze militare din Irak unde staţionează militari americani. Peste 20 de rachete au fost lansate din Iran împotriva bazelor aeriene Ain al-Assad şi Erbil din Irak.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine