2020-07-08 18:39

Israel: Benjamin Netanyahu a ordonat demolarea caselor unor terorişti

 |  17:11
Israel: Benjamin Netanyahu a ordonat demolarea caselor unor terorişti

Casele teroriştilor din Israel ar urma să fie demolate. Măsura ar urma să descurajeze atacurile teroriste asupra populaţiei şi forţelor de ordine israeliene.

Un responsabil israelian a declarat pentru AFP, sub protecţia anonimatului, că premierul Benjamin Netanyahu a luat hotărârea de a demola casele autorilor atacurilor teroriste care au avut loc în Ierusalimul de Est. Decizia ar fi fost luată după consultarea responsabililor de securitate.

Măsura nu se va aplica însă teroriştilor din ultimele două săptămâni, informează Agerpres. Două atacuri cu maşina au dus la moartea a patru persoane, iar o tentativă de asasinat l-a lăsat în gravă pe un rabin naţionalist. Conform Agerpres, autorii atacurilor au fost eliminaţi de forţele de securitate israeliene.

Statul Israel se confruntă cu tensiuni puternice în Ierusalimul de Est după ce mai multe zvonuri suspecte au instigat la violenţă populaţia musulmană. Potrivit informaţiilor răspândite printre palestinieni, autorităţile israeliene ar fi urmărit să modifice statutul legal al Muntelui Templului, loc unde se află un complex de moschei, construite de pe ruinele fostului Templu iudaic, distrus de romani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-07Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
07 Noi 2014

Si eu fraierul de mine care credeam ca cel mai mare terorist e Osama Bin Netaniahu;precum vede toata lumea,cei mai mari escroci si ticalosi din Romania sunt oamenii lui Netaniahu-(Cocosh-Udrea-Ponta,Petrache-Bittner-Oprea,Mazare-Strutinschi-Constntinescu,inclusiv baietii veseli cu Novomatic Austria si jaful de la Loteria Nationala,securistii lui Netaniahu)
CE 'NEBUN' ESTI DUNDEEE...
07 Noi 2014

Cam rarut pe-aici...
LACOSTE!
07 Noi 2014

Ai dat-o si tu cu mucii-n fasole, sau pe net...se putea altfel?! Sa nu zici ca esti nebunu'ala care injura de zor pe-aici! Asta chiar ar fi tare!
CROCODILUL FLAMAND
07 Noi 2014

Ti-am zis doar un banc cu "nebunul"...ce legatura am eu cu oligofrenii aia care injura(nu e stilul meu)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz