2019-05-26 21:09


Israelul va organiza alegeri anticipate în aprilie 2019

 |  19:38
Israelul va organiza alegeri anticipate în aprilie 2019

Israelul va organiza alegeri anticipate în aprilie 2019, a anunţat un purtător de cuvânt al prim-ministrului Benjamin Netanyahu, după ce membri ai coaliţiei sale de guvernare s-au întâlnit pentru a discuta despre neînţelegerile privind legislaţia, scrie Reuters.

„Liderii coaliţiei au decis unanim să dizolve Parlamentul şi să organizeze noi alegeri la începutul lui aprilie”, a scris purtătorul de cuvânt pe Twitter.

O criză a coaliţiei privind un proiect de lege vizând exceptarea de la înscrierea obligatorie în armată a bărbaţilor evrei ultraortodocşi a dus la această decizie.

Netayanhu, care este în cel de-al patrulea mandat ca premier, guvernează având o majoritate şubredă de 61 de locuri într-un parlament cu 120 de membri. El conduce partidul de dreapta Likud.

Conform legii israeliene, alegerile generale ar trebui să aibă loc până în noiembrie 2019. Guvernul lui Netanyahu va rămâne la putere până când va fi numit unul nou, după alegerile din aprilie.

O serie de acuzaţii de corupţie la adresa lui Netanyahu şi decizia în aşteptare a procurorului general privind potenţiala punere sub acuzare a premierului la recomandarea poliţiei au crescut speculaţiile conform cărora el va căuta încrederea publicului într-un nou vot.

Netanyahu a negat acuzaţiile în toate cazurile şi nu a oferit niciun semnal că s-ar retrage dacă ar fi pus sub acuzare.

Liderul israelian nu a făcut niciun comentariu după întâlnirea sa cu liderii coaliţiei. Sondajele de opinie recente arată că popularitatea sa rămâne puternică.

Yair Lapid, şeful partidului centrist de opoziţie Yesh Atid, este văzut ca fiind cel mai puternic contracandidat al lui Netanyahu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-24

TAGURI: israel, alegeri anticipate, aprilie 2019,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UITâNDU-Mă LA POLITICA
24 Dec 2018

de la noi, la cea de peste hotare, alături de imbecilitatea senină de pe chipurile celor care de fapt urăsc românii, iar prin extensie oamenii....văzând la ȘTIRI despre izbucnirea vulcanilor, mai întâi în Indonezia, apoi cel mai renumit Etna, mă gândesc că ne apropiem de vremuri foarte speciale, dar tulburi pentru că EI, TOȚI CEI CARE CONDUC NAȚIUNILE, ȘTIU CE URMEAZĂ, D-AIA SUNT SENINI, NESIMȚIȚI, INDIFERENȚI ȘI MERG ÎNAINTE, FĂRĂ SĂ LE PESE! De exemplu, peste trilogia LEFT BEHIND am dat cu totul întâmplător, văzând o frântură din el în unul din filmulețele de pe net în care unii sunt încredințați că Emmanuel Macron ar fi Antihristul, alias Nicolae Charpatia din Left Behind...adică provenit din spațiul european. El n-are cum să fie, chiar dacă este născut în Anul Șarpelui (1977), depășind cu 11 ani vârsta la care Antihristul va începe să ”propovăduiască”...adică la 30 de ani împliniți, așa cum prevede legea iudaică ca accept de propovăduire a învățăturilor, Antihristul căutând să-L imite întru totul pe Iisus Hristos, adevăratul Mesia. Dacă e să-și facă INTRAREA PE PIAȚA INTERNAȚIONALĂ ÎN 2019, ÎNSEAMNĂ CĂ ESTE NĂSCUT ÎN ANUL ȘARPELUI (1989, an de revoluții în toată lumea), iar în 2019, va avea 30 de ani și va fi din Semninția lui Dan. Anul 1999 (an de eclipse) când ar fi avut 10 ani, 999 citit invers, ne dă 666. Anul 2008-2009, boom-ul financiar, criza economică în toată lumea, etc...anul 2011, dărâmarea turnurilor gemene și intrarea în Era Terorismului fabricat pentru înrobire, înregimentare de tip Big Brother ca-n ”1984”....
AM VăZUT
24 Dec 2018

cele trei părți și mi-a atras atenția ”dezlegării misterului” construirii Templului (al treilea...) din Ierusalim, prin PACEA DE 7 ANI CU PARTEA ARAB-MUSULMANĂ ȘI CONSTRUIREA TEMPLULUI ÎN APROPIEREA DOMULUI STÂNCII. Iarăși, mi-a atras atenția CEI PATRU CAI APOCALIPTICI, DINTRE CARE PRIMUL L-AR REPREZINTA CHIAR PE ANTIHRISTUL...venirea lui fiind anticipată prin Revista Economistul, foarte bine explicată/exemplificată prin simbolismul ei, de către cei de la ortodoxinfo: https://ortodoxinfo.ro/2018/12/22/coperta-revistei-the-economist-the-world-in-2019-o-analiza-vigilant-citizen/ Și, așa cum spun și ei, In realitate, conform invataturii Ortodoxe, va fi ANTIHRSITUL, apoi PARUSIA. Nu va fi nici o RAPIRE inaintea ANTIHRISTULUI, așa cum spune în prima parte din LEFT BEHIND, Prima parte – RĂPIREA I – unde arată o grămadă de avioane de luptă inamice ce survolează Israelul, dar ele explodează de la sine. Reporterul Wiliam Buck,va deveni reporterul Antihristului, alias NICOLAE CHARPATIA din film, (ciudată apropiere ca nume...prenumele sunând nu jidănesc, ci românesc, cu nume chiar de sfânt (Nicolae), alături de Numele care sună mai degrabă a denumire de munți Carpați...Charpatia, așa cum Maria Magdalena, era venită din regiunea Magdala, așa cum toți cei din politică –alogeni - și-au schimbat numele în nume românești ca să creadă românii că sunt înnebuniți de-ai lor, nu de corcituri; cei care au făcut filmul, cred că s-au gândit la România. În realitate, în una din profețiile Sf.Serafim de Sarov, se spune că Antihristul se va fi născut în Rusia, iar la sfârșit de vremuri, în cartea ”Sfârșitul omului”, este văzut la dreapta împaratul rus care va tremura de frica semețului Antihrist);
APAR îN FILM
24 Dec 2018

Ilie care spune că ”războiul va continua până la sfărșit”, iar mai târziu și Enoh care împreună, la Zidul Plângerii...așa cum se spune în profeții, ei vor fi cei care vor propovădui și vor atenționa lumea să nu ia pecetea Antihristului (prin micro-cipare, date biometrice și dispariția banilor), iar cei care vor avea intenția să-i omoare, vor fi omorâți cu foc ce va ieși din gura lor; abia după ce Sf.Ilie va încuia Cerul, de nu va ploua pe pământ 3 ani și jumătate cum a fost pe vremea lui, așa va face și acum...ei vor fi omorâți la sfârșit, înainte de cutremurul mare, chiar de Antihrist, iar Antihrist de Hristos Însuși prin suflarea Gurii Sale, NU de către președintele american care îi trimite prin geam Antihristului, cu ajutorul direcționării satelitului, o rachetă cu rază medie de acțiune, care să-i intre-n fund:)). Ceea ce spune în film, este vorba și despre înlesnirea construirii celui de-al Treilea Templu, exact lângă Domul Stâncii, pentru că, pentru puțină vreme se va încheia un armistițiu, o pace de 7 ani a părții israeliene cu palestinienii. Și, pentru că totul este legat de bani, arată pe unul - Dr.Rosenszweig ce a reușit să creeze o formulă care va acționa în 10 state (cele 10 împărății ale Antihristului) prin distribuirea de hrană, a tuturor rezervelor mondiale de alimente. El realizează reportajul într-un lan de grâu, în plin deșert israelian.
ANTIHRISTUL
24 Dec 2018

(mai întâi ca Președinte ONU, iar apoi Secretar General al Noii Ordini Mondiale), anunță ca un ”pacificator” plin de grijă distribuirea de alimente și ÎNCEPEREA PREGĂTIRILOR DE CONSTRUIRE A CELUI DE-AL TREILEA TEMPLU min.1:19-1:20 - [cum e ACUM, în Israel! Ca o paranteză, o profeție de-a lor, spusă de către unul de-al lor, tot de pe ortodoxinfo: ”Profeția lui Vilna Gaon-Rabinul evreu Eliyahu din Vilna, rabinul Elijah ben Shlomo Zalman (1720-1797) cunoscut sub numele de Gra sau „Vilna Gaon” „CÂND AUZI CĂ RUȘII AU CAPTURAT ORAȘELE CRIMEII, AU ÎNCEPUT ”TIMPURILE LUI MESIA, ”POT FI AUZIȚI PAȘII LUI” Rabinul Lazer Brody – ” Rav Shternbuch a primit un secret bine păzit, care a venit la el de la rabinul Yitzchak Chever zatza” l , care la primit de la rabinul Chaim al lui Volozhyn zatza l , care l-a primit de la gaoul lui Vilna , care l-a dezvăluit în scurt timp înainte de moartea sa: „Când auzi că rușii au capturat orașele Crimeii, trebuie să știți că au început vremurile lui Mesia, că au fost auziți pașii lui. ȘI CÂND VEȚI AUZI CĂ RUȘII AU AJUNS ÎN ORAȘUL CONSTANTINOPOL (Istanbulul de astăzi), AR TREBUI SĂ VĂ PUNEȚI HAINELE DE SHABBAT ȘI SĂ NU LE SCOATEȚI, PENTRU CĂ ÎNSEAMNĂ CĂ MESIA VA VENI IMEDIAT. https://destination-yisrael.biblesearchers.com/destination-yisrael/2014/05/the-prophecy-of-the-vilna-gaon-when-you-hear-that-the-russians-have-captured-the-city-of-crimea-the-.html”]
PRIMA LECȚIE
24 Dec 2018

DE CONDUCERE A ANTIHRISTULUI spusă și aplicată în Liga Națiunilor Unite, este pedepsirea exemplară (prin împușcare) a celor 2 trădători, nu înainte de a-i hipnotiza cumva pe toți cum că de fapt, unul l-a împușcat pe celălalt, iar celălalt s-a sinucis. Numai redactorul a rămas cu imaginea reală a uciderii celor doi, în minte...restul – au redat exact ceea ce le-a inoculat Antihristul că s-ar fi ”produs”. ”Teribil de trist” repetat de câteva ori de Antihrist devine cuvântul de ordine pentru conducătorii celor 10 națiuni (deveniți ”regi și regine”, cu putere, cu autoritate...), de parcă ar fi fost afectați de sindromul MKultra când PROGRAMATORUL, prin rostirea unui cuvânt cheie, le determină celor manipula(n)ți, o reacție așteptată, dorită de către acesta.
ÎN PARTEA A II-A,
24 Dec 2018

arată cum cei 10 delegați ai celor 10 împărății îl roagă DIRECT și IMEDIAT pe Antihrist, să le devină lider absolut al lumii, inclusiv din partea reprezentantului FMI care îi adresează un ultim apel: Domnule, după cum știți, aproape FIECARE MONEDĂ NAȚIONALĂ S-A PRĂBUȘIT TOTAL. Există puține șanse ca întreaga piață monetară să reziste mai mult de câteva zile. Dacă nu vom consolida măcare principalele valute... Antihristul, NICOLAE CHARPATIA: DAR NIMENI NU VA APROBA O MONEDĂ UNICĂ PE TOT GLOBUL! -Poate că nimeni nu ar fi aprobat! Dar acum toate acestea s-au schimbat! DVS.SUNTEȚI SINGURUL OM PE CARE ÎNTREAGA LUME L-AR ACCEPTA CA ADMINISTRATOR! -Domnule Secretar General, noi căutăm ACUM, UN LIDER CARE SĂ UNIFICE O LUME DIVIZATĂ! Deci, vă rog, ÎN NUMELE FIECĂRUI OM de pe glob: FIȚI ACEL LIDER!
ANTIHRISTUL, CARE
24 Dec 2018

va face pe onorabilul, umilul și pacifistul, (https://ortodoxinfo.ro/2018/12/14/antihristul-va-interzice-homosexualitatea-si-avortul-sanhedrinul-cere-inlocuirea-onu-reeducarea-religioasa-a-oamenilor-si-unirea-natiunilor-la-ierusalim/) spune: Mă simt umil în fața încrederii Dvs. Dacă nu există o altă alternativă, accept! Vom cere dezarmarea imediată a fiecărei națiuni! VOM CERE RENUNȚAREA LA TOATE DIFERENȚELE RASIALE, SOCIALE, POLITICE ȘI MAI ALES LA CELE MAI UCIGĂTOARE DINTRE TOATE: DIFERENȚELE RELIGIOASE! ASTĂZI, TREBUI SĂ ACCEPTĂM ACEST ”ADEVĂR”: NU EXISTĂ NICI RAI, NICI IAD! SUNTEM DOAR NOI, AICI ȘI ACUM! Să privim dincolo de noi, SĂ PRIVIM LA NOI! ÎMPREUNĂ, NU trebuie să ne temem de nicio ispită și de niciun rău, căci A NOASTRĂ ESTE ÎMPĂRĂȚIA (lumească), PUTEREA (mărginită, lumească) ȘI ”SLAVA” ÎN VECI DE VECI! AMIN! (deci, propovăduiește auto-îndumnezeirea, lipsa temerii de ispită și de păcat, pentru că nu ar exista nici Rai (recompensă), nici Iad (pedeapsă) , nici Dumnezeu (care să le judece pe toate)...);
MAI SPUNE
24 Dec 2018

Antihristul că ONU și-a ales ca să controleze principalele mijloace mass-media din întreaga lume: Am călătorit dintr-o țară într-alta și pot să-ți spun direct de la sursă (redactorului Buck William) că n-am văzut decât durere și suferință! Se pare că oamenii n-au fost făcuți să suporte acest stress copleșitor! Oamenii au o singură reacție naturală la așa ceva: ”găsiți vinovatul!”. Depinde de noi, Buck. DACĂ OAMENII NU POT GĂSI RASPUNSURILE CĂUTATE, VOR FI NEVOIȚI SĂ LE INVENTEZE! Gândește-te! O lume care caută pe cine să urască...UITÂNDU-SE DUPĂ RĂSPUNSURI LA O MASS-MEDIE CARE-ȘI CÂȘTIGĂ EXISTENȚA DIN INFIRMAREA ZVONURILOR ȘI PROMOVAREA CONFLICTULUI! S-ar putea ca noi să deținem secretul unității și păcii mondiale! Antihristul, în dialog cu unul din consilierii săi personali referitor la credință: ESTE DE DATORIA NOASTRĂ SĂ LE OFERIM CREDINȚĂ OAMENILOR! -Cum anume, Nicolae? -Creând UNITATE SPIRITUALĂ, desigur ! O CREDINȚĂ UNIVERSALĂ A LUMII: TOLERANȚĂ, ARMONIE ȘI PACE. (Deci, ECUMENISM!) Societatea Globală Unită! Lumea ne va urma spre pace! Pentru recunoașterea sa ȘI ca lider religios, nu numai de stăpânitor al lumii, importantă va fi întâlnirea sa cu Ben Iuda care, în urma discuțiilor și a dialogului cu Antihristul, va spune lumii întregi de este ”Mesia” cel așteptat (de evrei...), Cel real murind pe cruce acum 2000 de ani! Puteți urmări cele trei părți, la https://rodiagnusdei.wordpress.com/2017/03/11/lasat-in-urma-rapirea-1-2-3-left-behind-subtitrare-in-limba-romana/
BANI FARA NUMAR
25 Dec 2018

SA IL CHEME PE TERENTE DE TELEORMAN , AJUTOR LA NUMARAREA VOTURILOR . REZULTATUL COMISIEI VA FII DAT DE JONGLORUL BASTAN COCALAR DARIUS VILCOV . SA FACA SI EI 600 DE PARLAMENTARI CU 28 MINISTERE SI 1 , 4 MILIOANE ANGAJATI LA STAT . MINISTRU FINANTELOR SA IL CHEME PE COCALARUL DE CATIFEA TEODOROVICI.
Random imageUltimele stiri


STARBAG