2019-10-16 17:39

JANDARMUL care s-a oferit la schimb cu OSTATICII în atacul terorist din Franţa a murit

 |  15:03
JANDARMUL care s-a oferit la schimb cu OSTATICII în atacul terorist din Franţa a murit

Locotenent-colonelul de jandarmerie care s-a oferit să fie el luat ostatic în schimbul eliberării ostaticilor din timpul atacurilor comise vineri, în sud-vestul Franţei, a murit, a anunţat sâmbătă ministrul francez de Interne, Gerard Collomb.

"Locotenent-colonelul Arnaud Beltrame ne-a părăsit. Mort pentru patrie. Franţa nu va uita niciodată eroismul, vitejia, sacrificiul acestuia", a scris, pe Twitter, ministrul francez, care a transmis familiei ofiţerului şi colegilor săi jandarmi susţinerea întregii ţări.

Beltrame, un ofiţer de 45 de ani, căsătorit, fără copii, care s-a sacrificat pentru vieţile altora a fost grav rănit de autorul atacurilor, Redouane Lakdim, potrivit Agerpres.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a salutat în mod special vineri "curajul" ofiţerului superior de jandarmerie, care s-a oferit voluntar pentru a lua locul altor ostatici şi care a fost foarte grav rănit".Acest jandarm "a salvat vieţi şi a făcut onoare armei sale şi ţării noastre", a adăugat Macron.

Decesul ofiţerului ridică la patru bilanţul persoanelor ucise în atacurile comise vineri, la Carcassonne şi la Trebes, în sud-vestul Franţei, de Redouane Lakdim, un francez de origine marocană de 25 de ani.

Atacatorul a fost ucis de forţele de ordine. Gruparea jihadistă Stat Islamic a revendicat aceste noi atacuri din Franţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-24Parerea ta...

LEVST.
24 Mar 2018

Locotenent -colonel A.Beltrame,"Mort pentru Patrie!"______-----______Cu adevarat un soldat care merita omagiile cetatii, iar familia merita recompense deosebite....general oprea,"Omorand pentru el!", si inca statul, recte co-criminalul bovina albinotica de Sibiu, ii plateste salariu gras si il tin in libertate pe criminalul vicios...Pentru ca toti sunt la fel...Francezii au dat insa sute de patrioti - si mari intelectuali-precum Emile Zola, Romania este plina de filfizoni ca alde 'ndrei 'lesu, etc., etc. adica alte caractere vicioase, structurate doar pe cel mai animalic egoism...
LEVST.
24 Mar 2018

"atacantul un francez de origine marocana"----___----- care probabil "nu-i mergea bine", insa nici gand sa se intoarca in Maroc(desi marocul este o tara printre cele mai bune, din Africa) asa si cu multi romani stabiliti (sau doar temporar, la munca, cersit sau furat), in Anglia, Norvegia, etc., critica zilnic tarle respective, dar niciun gand sa se intoarca in Romania, ca de, "Fie painea cat de rea, tot mai buna'n Anglia!"...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray