2019-10-16 05:14

Joe Biden, emoționat până la lacrimi de gestul lui OBAMA

 |  08:12
Joe Biden, emoționat până la lacrimi de gestul lui OBAMA

Barack Obama l-a decorat joi pe vicepreşedintele său, Joe Biden, cu distincţia Presidential Medal of Freedom, cea mai înaltă distincţie civilă americană, primită de numai câteva persoane, printre care Papa Ioan Paul al II-lea. Imaginile cu Biden emotionat pana la lacrimi au ajuns virale pe internet

“Acesta este un om extraordinar! În ultimii opt ani, nu ar fi putut fi un partener mai devotat şi eficient în progresele pe care le-am făcut”, a spus Obama despre prietenul şi colegul său, la o ceremonie cu membrii echipei lor, rude şi prieteni ai vicepreşedintelui, dupa cum relatează Reuters şi BBC News.

Biden, care nu a ştiut că va avea loc ceremonia, a fost vizibil emoţionat când Obama a spus că îi acordă cea mai înaltă distincţie civilă, primită de numai câteva persoane, printre care Papa Ioan Paul al II-lea. Acesta este ultima ceremonie de acest fel organizată de Obama până la finalul mandatului, pe 20 ianuarie.

“Nu am avut nicio idee”, a spus Biden, în vârstă de 74 de ani, după ce a primit medalia. “Primesc multe laude pe care nu le merit”, a adăugat el în deschiderea unui discurs de circa 20 de minute, improvizat, în care i-a mulţumit lui Obama şi familiei sale.

“Domnule preşedinte, ai avut dreptate în legătură cu faptul că mă bazez pe Jill (soţia sa- n.r.), dar m-am bazat şi pe dumneavoastră şi pe mulţi dintre cei din această sală”, a spus el, citat de news.ro.

Obama a glumit că utilizatorii reţelelor de socializare au acum o ultimă şansă să ironizeze prietenia lor.

La rândul său, Obama şi-a exprimat convingerea că Biden nu şi-a încheiat cariera, nici pe plan intern, nici pe plan internaţional.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray