2019-05-27 12:24


Kim Jong-un, vizită la Moscova, pentru întâlnirea cu Putin. Liderul nord coreean numeşte vizita în Rusia drept o mare bucurie

 |  11:59
Kim Jong-un, vizită la Moscova, pentru întâlnirea cu Putin. Liderul nord coreean numeşte vizita în Rusia drept o mare bucurie

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a numit vizita sa în Rusia drept o mare bucurie. Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că el şi liderul nord-coreean Kim Jong-un au avut o discuţie „între patru ochi amănunţită.

Declaraţiile lui Kim au fost făcute pe măsură ce delegaţiile nord-coreene şi ruse se pregăteau să se întâlnească în spatele uşilor închise.

Kim a afirmat: „Aş dori să îmi ofer gratitudinea sinceră pentru domnul preşedinte care şi-a făcut timp şi a călătorit mii de kilometri din capitala Moscova până aici pentru a avea o conversaţie grozavă”.

„Vizităm Rusia pentru a ne întâlni cu preşedintele Putin şi pentru a face schimb de opinii. Pentru a ne arăta viziunile privind peninsula coreeană şi despre peisajul politic din regiune care se află sub atenţia lumii”, a declarat liderul nord-coreean.

De asemenea, dorim să lucrăm la stabilizarea peisajului politic şi să ne oferim opiniile cu privire la gestionarea peisajului politic în viitor. Un alt scop a fost acela de a schimba opinii privind creşterea şi dezvoltarea relaţiei tradiţionale dintre ţările noastre pentru ca ea să devină una mai solidă şi constructivă conform cererilor noului secol”, a adăugat Kim.

Vorbind în faţa delegaţiilor din Rusia şi Coreea de Nord, Putin a declarat că cei doi lideri au discutat despre istoria relaţiilor dintre cele două ţări, „despre astăzi şi despre perspectivele dezvoltării relaţiilor bilaterale”.

„Am discutat despre situaţia din Peninsula coreeană. Am schimbat opinii cu privire la ce şi cum trebuie făcut pentru ca situaţia să poată fi îmbunătăţită”, a precizat Putin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-25

TAGURI: Kim Jong Un, coreea de nord, vladimir putin
loading...


Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG