2020-06-06 22:39

Kremlin: Vladimir Putin se va întâlni pe 6 iunie cu Angela Merkel

 |  23:01
Kremlin: Vladimir Putin se va întâlni pe 6 iunie cu Angela Merkel

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, îşi pregăteşte o întrevedere cu şeful Guvernului de la Berlin, cancelarului Angela Merkel. Potrivit serviciului de presă al preşedinţiei ruse, cei doi politicieni vor avea o întâlnire pe 6 iunie.

Iuri Uşalov, consilierul diplomatic al Kremlinului, a anunţat că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, va avea pe 6 iunie o întrevedere cu cancelarul german Angela Merkel. Discuţia este programată dimineaţa, înainte de începerea ceremoniilor dedicate împlinirii a 70 de ani de la Debarcarea trupelor aliate în Normandia, în Franţa ocupată de nazişti.

Potrivit Kremlinului, cei doi lideri politici „s-au pronunţat pentru punerea în aplicare a măsurilor coordonate în vederea detensionării crizei” din Ucraina. „Negocierile Rusia – UE - Ucraina privind livrarea gazelor naturale au fost, de asemenea, evocate” într-o convorbire telefonică între cei doi lideri, a mai spus Uşalov.

Putin se va mai întâlni în această săptămână cu preşedintele francez, Francois Hollande, şi premierul britanic, David Cameron, informează Mediafax. Uşalov a negat însă că Putin ar mai avea programată şi o întâlnire cu preşedintele american, Barack Obama. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-03

In legatura cu acest articol...

Franţa: Marine Le Pen îi admiră pe Vladimir Putin şi Angela Merkel
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine